Borba za život

NBA zvijezda u komi - aparati ga održavaju na životu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivši suprug Khloe Kardashian nalazi se u bolnici gdje se bori za život nakon nezgode u bordelu.

Bivši suprug Khloe Kardashian NBA zvijezda Lamar Odom bori se za život nakon što je četiri dana u jednom bordelu u Las Vegasu konzumirao alkohol i uzeo deset tableta za potenciju. Pao je u komu i završio u bolnici. NBA zvijezdu pokušavaju održati u životu jer mu otkazuju bubrezi, jetra pa čak i srce.

Pogledaj i ovo showbuzz priča o uspjehu Dale su novo značenje riječi slava i dobro unovčile svaki svoj potez, a sve je započelo snimkom seksa tadašnje asistentice Paris Hilton

Još uvijek pati za bivšom: 'On bi volio i dalje biti u braku s njom'

Kako javlja TMZ Khloe, Kim Kardashian i Kris Jenner nalaze se uz njega u bolnici. Prije toga su pokupili njegove stvari iz bordela u kojem se incident dogodio. Otkriven je bez svijesti u svojoj sobi i odmah je pozvana pomoć.

Vlasnik bordela je izjavio kako se nada da će s Lamarom biti sve u redu i dodao je kako su djevojke koje rade u bordelu u šoku. Nije želio otkriti koliko često je Odom posjećivao bordel jer je politika kuće da se takve stvari nikada ne otkrivaju javnosti.

Prema pisanju svjetskih medija, Lamarov otac smatra kako je njegovog sina netko drogirao jer on takvo što nikada sam ne bi napravio. 'Zvao sam ga cijeli dan i nije se javljao, znao sam da nešto nije u redu. Užasno se osjećam'.

Lamar i njegov otac nikada nisu imali dobra odnos. Otac je optužio obitelj Kardashian da je njegovog sina navukla na droge, a Lamar ocu ne može oprostiti što nikada nije bio uz njega kada mu je trebao.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene