Tulumari se

Na zabavi uoči Oscara jedan se bivši par jedva uspio izbjeći: Ona došla s bratom, on s novom curom

Brooklyn Beckham i Chloe Grace Moretz (Foto: AFP) Brooklyn Beckham i Chloe Grace Moretz (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham i Chloe Grace Moretz (Foto: AFP) Brooklyn Beckham i Chloe Grace Moretz (Foto: AFP) Brooklyn Meckham i Chloe Grace Moretz (Foto: Getty) Chloe Moretz (Foto: AFP) Anwar Hadid i Nicola Peltz (Foto: AFP) +0 Anwar Hadid i Nicola Peltz (Foto: AFP) Galerija

Sve je spremno za dodjelu najprestižnije, najvažnije i najspektakularnije nagrade u svijetu filma – zlatnih Oscara, a zvijezde se već zabavaljaju na raznim predoskarovskim zabavama.

Sve je spremno za 92. dodjelu najprestižnije filmske nagrade Oscar.

Pogledaj i ovo Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty) Svako malo nešto Beckhamovi u brizi zbog burnih svađi najstarijeg sina i njegove cure: U zadnjoj su ih razdvajali zaštitari

Ona počinje u 2 sata ujutro, no prije nego saznamo ovogodišnje dobitnike zlatnih kipića, u Hollywoodu se zvijezde još od prošle subote zagrijavaju za ovu važnu noć tulumareći po raznim predoskarovskim zabavama.

Posebno popularna bila je ona koju je prošlu subotu održao WME i na kojoj se skupila sva krema, među kojima je bio i jedan bivši par za koji se ne zna točno je li se uspio zaobići.

Riječ je o Brooklynu Beckhamu i holivudskoj miljenici Chloe Grace Moretz koju je na prvu bilo teško prepoznati, jer su ju haljina i šminka poprilično postarali. Ona je na zabavu stigla u duštvu brata, a Brooklyn u pratnji svoje djevojke, manekenke Nicole Peltz.

Podsjetimo, bivši par nekoliko je godina održavao na životu turbulentnu vezu prepunu prekida. Upoznali su se 2014. godine na Tjednu mode u Parizu, no paparazzi su ih prvi put uhvatili tek u ljeto iste godine.

Njihova veza službeno je prekinuta u travnju 2018. godine, a sin Davida i Victorije Beckham, po čemu je najviše poznat, otad je viđan u društvu raznih ljepotica koje je mijenjao kao na traci.

Ipak, posljednjih mjeseci ne odvaja se od plavokose Nicole koja je prethodno bila u vezi s modelom Anwarom Hadidom, bratom svjetski poznatih manekenki Belle i Gigi Hadid.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene