Opet slobodna!

50 godini stariji, bubnjar rock benda i holivudski snagator: Ovo su tajni bivši dečki zanosne Ruskinje!

Irina Shayk (Foto: Getty Images) Irina Shayk (Foto: Getty Images) Getty Images 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Getty Images) Irina Shayk (Foto: Getty Images) Irina Shayk (Foto: Getty Images) Irina Shayk i The Rock (Foto: AFP) Irina Shayk i Ronaldo (Foto: AFP) Irina i Ronaldo (Foto: Profimedia) Irina Shayk i Ronaldo (Foto: AFP) Rob Bourdon Linkin Park (Foto: AFP) Rob Bourdon Linkin Park (Foto: AFP) Sepp Blatter FIFA (Foto: AFP) +6 Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Getty Images) Galerija

Slavna manekenka Irina Shayk službeno je prekinula 4-godišnju vezu s 11 godina starijim glumcem i redateljem Bradleyjem Coopeerom.

Ruska ljepotica Irina Shayk ponovno je slobodna žena.

Pogledaj i ovo Irina Shayk (Foto: AFP) Tvrdi da ništa nije radila Prirodna ljepotica ili vrhunska lažljivica: Vidite li na starim fotkama ruske bombe dokaze operacija?

Slavna manekenka i službeno je prekinula 4-godišnju vezu s 11 godina starijim glumcem i redateljem Bradleyjem Cooperom s kojim je 2017. godine dobila kćerkicu Leu de Seine.

Podsjetimo, par se počeo viđati 2015. godine, a ubrzo i zaručio, no problemi su počeli navodno u vrijeme snimanja filma "A Star Is Born" kada su počele kružiti i glasine kako Bradley vara manekenku s pjevačicom Lady Gagom, glavnom ženskom zvijezdom filma. Iako je ona sama priznala kako su emocije bile pomno isplanirane u marketinške svrhe, dio javnosti nije im vjerovao.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Šuškalo se kako je Irina bijesna zbog takvih glasina, a onda je prije nekoliko dana viđena kako napušta zajednički dom s koferima. U petak ujutro časopis People je i službeno potvrdio prekid para kojeg su mnogi smatrali jednim od najljepših u Hollywoodu.

Prethodno, zanosna Ruskinja ljubovala je s nogometašem Cristianom Ronaldom i to punih 5 godina, Neko se vrijeme pričalo kako je lijepa Ruskinja bila samo paravan nogometašu koji je tako htio sakriti da je gay, dok su druge priče tvrdile kako Ronaldova majka, s kojom je on jako blizak, ne može smisliti njegovu izabranicu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Pričalo se i kako se Irina požalila prijateljima da se osjećala izigrano, nesigurno i neprivlačno kraj nogometaša, a da su do prekida dovele brojne poruke koje je on slao drugim ženama. Iako je nevjerojatno da bi netko varao jednu od najljepših žena svijeta, kako god bilo, navodno je Irina bila ta koja je prekinula vezu.

2007. godine Irina je prohodala s bubnjarom poznate grupe Linkin Park, Robom Bourdonom, s kojima je bila do kasne 2009. godine, a nakon te veze povezivali su ju s vremešnim i bivšim predsjednikom FIFA-e Seppom Blatterom koji je poznat kao ljubitelj puno mlađih žena. Ipak, mnogi nisu povjerovali u priču da bi mlađahna Irina ikada uskočila u krevet danas 83-godišnjeg Blattera koji je od nje stariji čak 50 godina.

Šuškalo se i kako je Irina neko vrijeme hodala s brazilskim modelom Arthurom Salesom koji je od nje mlađi 6 godina, a romansa je navodno potrajala svega nekoliko mjeseci u 2009. godini. A onda je u svibnju 2010. godine u njezin život ušao Ronaldo tijekom snimanja reklame za slavni Armani Exchange.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

U siječnju 2015. godine, Ronaldo je kratkom izjavom za medije potvrdio razlaz od Irine, no još 2014. godine šuškalo se kako je manekenka imala kratku avanturu s holivudskim snagatorom Dwayneom "The Rock" Johnsonom s kojim je glumila u filmu "Hercules". Par je na premijerama rado pozirao zajedno, no njihova veza nikada nije potvrđena. 

I šećer na kraju, Irina je u travnju 2014. godine počela hodati s Bradleyjem koji je prije nje ljubio još jednu manekenku, Suki Waterhouse. Tijekom Victoria's Secret revije 2016. godine u Parizu počela su šuškanja kako je Irina trudna, jer je trbuh ljepotice u oba izlaska na pistu bio vješto pokriven.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Irina je tada već bila u drugom tromjesečju, no za vrijeme održavanja revije, baš nitko nije znao kako očekuje prinovu. Logično, Irina je ubrzo vratila manekensku liniju nakon poroda te počela raditi punom parom, a navodno se i sada nakon prekida okupirala poslom te brigom o kćerkici kako bi skrenula misli.

Ipak, paparazzi su ju već ulovili u jednom beauty salonu u Los Angelesu kako veselo razgovara na telefon, a tadi li se o predstavi za javnost ili stvarnom stanju stvari, to zna samo ona.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Granger Smith (Foto: Instagram) Granger i Amber Smith (Foto: Profimedia) Granger Smith (Foto: Getty Images) +0 Granger Smith (Foto: Getty Images) Celebrity Pjevač podijelio tužnu vijest: ''Preminuo je naš trogodišnji sin, srca su nam slomljena, utjehu tražimo u Bogu''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene