Svi njezini bivši

Ronilac Boris Ivančić bio je Janičina velika ljubav, a vezu s markantnim Švicarcem dugo je skrivala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Janica Kostelić potvrdila je da je trudna i da čeka sina.

Bivša skijašica trenutno očekuje svoje prvo dijete.

Pogledaj i ovo Janica Kostelić ispred Vlade (Foto: Screenshot) Bivša skijašica mudro šuti Otkrivena slatka tajna? Gradskim kuloarima šuška se da je Janičina nova ljubav tjelohranitelj iz Petrinje

Janica Kostelić svoj je privatni život uvijek držala podalje od očiju javnosti, no navode o trundoći potvrdila je dan nakon što se o tome počelo šuškati. 

"Iako je s trudnoćom sve u najboljem redu, ipak ću morati raditi malo lakšim tempom. Naravno, ostajem na svojoj funkciji državne tajnice, a poslove ću i dalje obavljati onoliko koliko mi to nove okolnosti budu dopuštale. No sigurna sam da ću uspjeti uskladiti privatne i poslovne obveze. Jako se veselim što će nam u obitelj Kostelić doći još jedan dečko, pa će nećaci imati novog partnera za igru", rekla je Janica za Story.

Bebica bi trebala stići početkom siječnja 2019. godine, oko njezina 37. rođendana, no otac djeteta još uvijek nije poznat. Šuška se kako se radi o Zvonimiru Barišiću, s kojim je viđena nekoliko puta, no zasad se radi samo o nagađanjima.

Mi smo se prisjetili Janičine nekadašnje velike ljubavi, a radi se o riječkom roniocu Borisu Ivančiću, s kojim je provela 4 godine. S njim je bila u vrijeme najveće slave, ali i kada je prekidala sportsku karijeru. Par je prekinuo početkom ljeta 2009. godine, a vijesti je tada kratko potvrdio sam Boris, koji je objasnio i da su ostali dobri prijatelji.

Duo se upoznao u Crikvenici, gdje žive Borisovi roditelji, dok je Janica tamo često bila na rehabilitacijama. Zbog Borisa se Janica na neko vrijeme i preselila u Rijeku, a mnogi još pamte Janičin lančić s privjeskom ronioca koji drži skiju, koji je jedna od naših najuspješnijih sportašica svih vremena ljubila prije svake vožnje. Njega joj je poklonio Borisov brat Duško. Također, Janica je često nakon pobjeda znala rukama na licu pokazivati ronilačke naočale kako bi svima pokazala koliko je zaljubljena.

Nakon Borisa Janica je pronašla sreću sa Švicarcem Danielom Haimerlom, no ljubav je potrajala svega godinu i pol dana. On je tada bio asistent jednog od koordinatora internacionalne skijaške federacije, a jednom su ga fotografi uhvatili na sljemenskim tribinama kako se druži upravo s Borisom. Par je dugo tajio vezu za koju je navodno prvi saznao Janičin brat Ivica.

O vezi Janice i Zvonimira Barišića počelo se šuškati u prosincu 2017. godine za vrijeme adventa, kada je duo viđen odlično raspoložen u društvu vaterpolista Hrvoja Brlečića i njegove supruge Antonije Blaće. Hrvoja i Janicu veže dugogodišnje blisko prijateljstvo, ali i činjenica da mu je upravo ona bila vjenčana kuma. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene