Velika ljubav

Danijela Gračan 1990. bila je Kraljica svijeta, a malo tko se sjeća da je tada ljubila Gorana Ivaniševića

Danijela Gračan (Foto: Iva Znaor, Helena Balaž) Danijela Gračan (Foto: Iva Znaor, Helena Balaž) Iva Znaor, Helena Balaž 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Danijela Gračan (Foto: Iva Znaor, Helena Balaž) Galerija

Riječanka Danijela Gračan 1990. postala je Kraljica Hrvatske, a zatim i Kraljica svijeta.

Danijeli bi i danas na izgledu pozavidjele i mlađe žene.

Pogledaj i ovo Danijela Gračan (FOTO: Bruno Zlomislić) kao filmska diva Danijela Gračan pojavila se u javnosti i pokazala da ne izgleda ništa lošije od svoje kćeri

Sinoćnja Fashion.hr revija na Zagrebačkom Velesajmu u prvim je redovima okupila brojna poznata lica, a među njima je bilo i ono Danijele Gračan koja je stigla u najslađoj pratnji - onoj svojih kćeri.

Iako se bliži okruglom 50. rođendanu, bivša Kraljica Hrvatske i dan danas izgleda besprijekorno, što je dokazala i sinoć. U elegantnoj haljini dužine do koljena te s beprijekornom šminkom i kosom, Danijela nam je pokazala da je kao vino: što starija, to bolja.

Podsjetimo, davne 1990. godine Danijela je osvojila titulu Kraljice Hrvatske, a potom i Kraljice svijeta, a u međuvremenu je postala profesorica i predstojnica Zavoda za turizam na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji.

Također, posvetila se i mirnom obiteljskom životu, a sreću je pronašla uz 7 godina starijeg nogometnog trenera Nenada Gračana, iako je neko vrijeme hodala i s umirovljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem.

U njega se zaljubila nedugo nakon što je pobijedila na izboru za Kraljicu Hrvatske, a zbog njega se i preselila u Monte Carlo, u kojem su jedno vrijeme živjeli. Ipak, ljubavi je došao kraj, a Goran je sreću pronašao u zagrljaju uspješne manekenke i modela Tatjane Dragović.

Kao krune ljubavi s Nenadom stigle su čak tri kćeri - Laura, Ema i Alma, a srednja Ema krenula je majčinim stopama te nosi revije, među kojima su i one Ivice Skoke koji je sinoć predstavio novu kolekciju glamuroznih haljina.

Također, lijepa Ema je u lipnju ove godine proglašena Kraljicom Jadrana, što ne čudi, jer je od lijepe mame pokupila samo ono najbolje. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (Foto: Instagram) +0 Nives Celzijus (Foto: Instagram) Zanimljivosti Vidjeli smo ga već sto puta, no vrijeme stane kad Nives prošeće s ovako bujnim dekolteom

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Milišić (Foto: IN Magazin) - 2 Maja Milišić i Roberto Levak (Foto: PR) Maja Milišić (Foto: PR) Maja Milisic Farma (Foto: PR) +4 Maja Milisic Farma (Foto: PR) Zanimljivosti Je li ovo najseksi hrvatska zaštitarka? Farmerica Maja je kraljica Instagrama ali je, čini se, i opasna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene