Lijepi k'o slike

ANKETA Izaberite najzgodniji par na domaćoj sceni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nisu samo hollywoodski parovi atraktivni i zgodni, imamo mi i svoje adute. Odaberite najzgodniji par.

Kada se govori o zgodnim celebrity parovima vrlo često nam na pamet padnu upravo strane zvijezde, ali mi kao zemlja poznata po lijepim ženama i zgodnim muškarcima imamo svoje favorite pokraj kojih se neke hollywoodske face mogu poklopiti ušima.

Pogledaj i ovo Niko Kranjčar Novi čovjek! Niko Kranjčar iznenadio novim imidžem: Riješio se svojeg prepoznatljivog znaka, a evo kako izgleda sada!

Danijela Martinović i Petar Grašo - vjenčanje nakon 20 godina veze

Donosimo vam nekoliko prijedloga najzgodnijeg domaćeg para, a na vama je da date svoj glas i okrunite titulom najzgonijeg upravo svog favorita.

Pogledajte kako izgleda pozivnica za Severinino i Igorovo vjenčanje

Petar Grašo i Danijela Martinović već su 20 godina zajdeno. Grašo visok, crn i markantan kao protuteža nježnoj, plavoj i vrckavoj Danijeli. Njihova ljubav može biti uzor i nekim stranim facama.

Anica i Robert Kovač prava kombinacija sporta i ljepote. Visoka, atraktivna, zanosna ljepotica koje je oduševila svijet. Robert, poznat i uspješan nogometaš, uspio je pratiti temperamentnu suprugu u korak. Zanimljivo je da su i oni zajedno, točnije u braku već 20 godina.

Severina Vučković i Igor Kojić vjerojatno vode na listi najeksponiranijih parova domaće scene. To i nije čudno kada znamo da se vjenčanje opasno približava. Severina iza sebe ima nekoliko neuspjelih veza, ali sada se čini da je napokon pronašla 'čovika svog života'. Lijepi i uspješni svakako zaslužuju mjesto na našoj listi.

Korana Gvozdić i Ivan Šarić sigurno su jedan od najatraktivnijih domaćih parova. Kada se pojave na nekom od crvenih tepiha, nikog ne ostavljaju ravnodušnim svojom pojavom. Ivana imamo prilike gledati kao vrsnog imitatora u najgledanijem showu 'Tvoje lice zvuči poznato', a Korana je nedavno postala diplomirana ekonomistica koja se ponosi svojom diplomom.

Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar definitivno zaslužuju svoje mjesto na našoj listi najzgodnijih parova. Lijepa Zrinka svaki put oduzima dah kada se pojavi u javnosti, a Niko je jedan od najpopularnijih domaćih sportaš. Čini se kako je spoj ljepote i sporta prava kombinacija.

Sve što vi trebate napraviti je dati glas svom omiljenom celebrity paru.

Izaberite najzgodniji domaći par

  • Danijela Martinović i Petar Grašo
  • Anica Kovač i Robert Kovač
  • Severina Vučković i Igor Kojić
  • Korana Gvozdić i Ivan Šarić
  • Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar

Ukupno glasova:

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene