Ups, nešto je ispalo!

Beyonce šokirala fotkom na kojoj grudi drži samo jednom rukom, no za ovu objavu imala je valjan razlog!

Beyonce Beyonce Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce Beyonce Beyonce Beyonce - 15 Beyonce - 14 Beyonce - 10 Beyonce - 11 Beyonce - 12 Beyonce - 13 Beyonce - 6 +12 Beyonce - 8 Galerija

Beyonce je objavila fotografiju u profinjenoj srebrnoj haljini i rukom prekrila jedan dio grudi, a sve kako bi predstavila novi studijski album.

Pjevačica Beyonce podijelila je novu fotografiju, na kojoj pozira na stolici prekriženih nogu, a na sebi ima neobičnu kreaciju u srebrnoj boji s velikim prorezom na nogama i na gornjem dijelu.

Pogledaj i ovo Beyonce U njenu obranu stala je majka Najnovije fotografije pop zvijezde razbjesnile su fanove, misle da radi isto što i Michael Jackson: ''Tko je ova žena?''

Gornji dio haljine ima asimetrični prorez, a Beyonce je to iskoristila da prekrije samo desnu stranu grudi, dok je lijevu pokrila samo rukom. Ogroman prorez na nogama pokazao je njezine dugačke i tanke noge, a cijelu kombinaciju ukrasila je prozirnim crnim visokim čarapama i crnim lakiranim salonkama.

Šminka je naglasila Beyonceine oči i usne, pa je zbog toga izgledala dodatno izazovnije. 

Sve je to pjevačica učinila kako bi predstavila svoj novi, sedmi studijski album.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)


"Brutalna", "Sexy", "Mamice", "Božanstvena", "Savršenstvo", "Moćna", samo su neki u nizu komentara obožavatelja.

Album ''Renaissance'' objavljen je čak šest godina nakon albuma Lemonade, a izdala ga je za svoju tvrtku Parkwood Entertainment i Columbia Records.

Prvi singl ''Break My Soul'' je stigao s minimalističkim tekstovnim spotom, a izdanje RENAISSANCE bez vizuala još je jedan potez umjetnice koja je definirala eru reinvencijom.

 

Nedavno je Beyonce otvorila korisnički račun na TikToku, a na njezinu prvom videu su fanovi koji plešu na pjesmu "Break my soul".

Glazbena diva u braku je s reperom Jay Z-jem od 2008. godine, a njihov su brak obilježili i skandali kad su medijima počele kružiti priče o njegovu preljubu.

Pjevačica je suprugu sve oprostila te su obnovili vjenčane zavjete, a zajedno su dobili i kćer Blue Ivy, koja se rodila 2012. godine, te blizance Rumi i Sira.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina i Sunčica Badrić Nina Badrić Nina Badrić u Beogradu +26 Nina Badrić - 9 Zanimljivosti Nina Badrić završila je sa svojim danima odmora, a zbog ove fotke javila joj se i kolegica Rozga!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 +26 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput se pohvalila boravkom na novoj lokaciji, a zbog raskopčanog sakoa svi su se zapitali isto

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene