Čudo prirode

Pad u finalnom nastupu, no brzo se snašao: Mladi twirlingaš upleo nas je u mrežu svog talenta

Benjamin Iličić Benjamin Iličić Luka Dubroja/Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Benjamin Iličić Benjamin Iličić Benjamin Iličić (Foto: NOVA TV) Benjamin Iličić (Foto: NOVA TV) +0 Benjamin Iličić (Foto: Nova TV) Galerija

Benjamin Ilčić u showu Supertalent predstavio se kao vrstan twirlingaš koji ruši sve predrasude.

Mladi twirlingaš iz Požege, 18-godišnji Benjamin Ilčić jedan je od ljudi koji svojim talentom i osobnošću ruše predrasude, niže uspjeh za uspjehom i ostvaruje svoje snove.

Pogledaj i ovo Stivie Starr i Maja Šuput Kakav zabavljač Progutao je sve što je stigao, a onda je skoro progutao i Maju: Čime je zaslužio poljubac?

Benjamin je upravo to učinio i na pozornici showa Supertalent, gdje je svojim nastupima sve oborio s nogu.

Zbog twirlinga se tijekom života susretao s mnogim predrasudama i i osuđivanjem vršnjaka, a priznao je i da je sam isprva imao predrasude prema twirlingu, odnosno doživljavao ga je isključivo kao ženski sport. S vremenom se to promijenilo i njegova strast prema twirlingu postajala je sve veća.

Koliko je uspješan u tome, pokazuju i nedavno osvojena četiri prva mjesta na 19. državnom prvenstvu, koje je ujedno bilo i kvalifikacijsko natjecanje za Europski kup koji će se biti održan sljedeće godine u Barceloni.

"Osvojio sam četiri prva mjesta u kategorijama solo s dva štapa, solo s jednim štapom, solo na vlastiti izbor glazbe te u seniorskoj ekipi, kao i jedno drugo mjesto u kategoriji grupe juniori. Ovo je bilo još jedno predivno iskustvo za mene te još jedna borba za predstavljanje Hrvatske na predstojećem Europskom kupu. Twirling je kao sport još uvijek nepoznat te se nadam kako će se moje ponovno pojavljivanje na Supertalentu potaknuti što više mladih da se počnu baviti ovim sportom'', rekao nam je tada mladi i nezaustavljivi Benjamin, koji ruši predrasude kad god stigne.

Iako je od svog nastupa očekivao tek zabavu, ovaj simpatični mladić dobio je mnogo više.

Benjamin je tako u finalu Supertalenta dokazao da je domaći talent svjetskog kalibra, iako mu se na samom kraju dogodila mala greška, pa je nakratko završio na podu. "Spider-man je OK, ali Spider-twirlinger je još jači", bio je živopisan Janko. "Drago mi je da sm te pogurali u finale, jer si apsolutno to zaslužio", zaključio je, a s tim se glasno složila i Martina.

"Ti si čudo prirode", poručila mu je Maja. "Propusti i greške su sastavni dio života sportaša koji se svakodnevno odriču puno toga, a ti jesi sportaš. Večeras si pomogao stotinama dječice koji se bore s tim propustima, pošalji tu snažnu poruku", završila je komentiranje Martina.

Više o showu Supertalent čitajte na službenim stranicama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene