Zanimljiv ljubavni život

Prognozirali su im brzi kraj ljubavi i to čak ne zbog razlike od 31 godinu, već zbog sasvim jednog drugog razloga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ben Kingsley i Daniela Lavander mamili su poglede na crvenom tepihu u Los Angelesu gdje su se pojavili na premijeri filma "The Legend Of The Ten Rings".

Britanski glumac i oskarovac Ben Kingsley slovi kao jedan od najtalentiranijih glumaca današnjice, a osim talentom, pozornost javnost privlači i svojim zanimljivim ljubavnim životom.

Pogledaj i ovo showbuzz Iron Man dolazi Novi nastavak filmskog spektakla: Pogledajte što vas čeka!

Tako je bilo i na premijeri filma "The Legend Of The Ten Rings" u Los Angelesu, gdje se 77-godišnji Ben pojavio u društvu svoje 46-godišnje supruge Daniele Lavander. Atraktivna brazilska glumica izgledala je zanosno u bijeloj haljini s prorezom i dubokim dekolteom, a bilo je jasno da ispod nje ne nosi grudnjak.

Supružnici su se upoznali u Hollywoodu, a vjenčali su se 2007. godine na seoskom imanju u Oxfordshireu. Mnogi su sumnjali da će njihov brak potrajati, jer Ben nakon vjenčanja nije imao vremena ni za medeni mjesec koliko je bio zaposlen.

Međutim, sve je neprestano uvjeravao kako su on i Daniela presretni i u javnosti joj je stalno tepao, a pokazalo se da su svi oni koji su bili sumnjičavi itekako bili u krivu. 

"Daniela je poput drevne mitološke princeze i ima veliko dostojanstvo", izjavio je jednom prilikom.

Prije Daniele, Ben je bio već tri puta u braku i otac je četvero djece. Thomasa i Jasmin dijeli s prvom suprugom Angelom Morant, a Edmunda i Ferdinanda s Alison Sutcliffe s kojom se razveo 1992. godine. Nakon toga vjenčao se s Alexandrom Christman, ali ubrzo je požalio zbog toga nakon što su na internetu osvanule njezine fotografije na kojima se ljubi s drugim muškarcem.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Bono Vox na 27. Sarajevo Film Festivalu - 1 Bono Vox na 27. Sarajevo Film Festivalu - 2 +0 Bono Vox na 27. Sarajevo Film Festivalu - 3 Celebrity Bono iz Sarajeva stigao ravno u Lijepu Našu, u noćnim satima sa suprugom se ukrcao na gliser, a fotografe nisu mogli izbjeći

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene