''Kriviš nju jer si pio?''

Affleck na meti uvreda zbog izjave o alkoholu i bivšoj ženi: "Kako možeš tako govoriti o majci svoje djece?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ben Affleck je u intervjuu rekao kako mu je sreća njegove djece najvažnija, a bojao se kako će njegova obnovljena romansa s Jennifer Lopez utjecati na njih.

Glumac Ben Affleck i latino-diva Jennifer Lopez su ranije ove godine obnovili svoju romansu te su bacili u trans svoje brojne obožavatelje, a svijet još ne prestaje brujati o njihovoj ljubavi.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Ben Affleck je sada priznao kako ga je činjenica što je otac gotovo spriječila da obnovi romansu sa svojom bivšom djevojkom. "Palo mi je to na pamet iskreno. Odgovornost koju imam za svoju djecu mi je na prvome mjestu. Ne želim napraviti ništa što bi njima moglo naštetiti", komentirao je Affleck u nedavnom intervjuu, prenosi Mirror.

Dvoje troje djece, Violet (16), Seraphinu (12) i Samuela (9), Ben je dobio u braku s Jennifer Garner, a osvrnuo se i na krah njihove ljubavi. "Bili smo u braku koji jednostavno nije upalio. Pokušali smo sve jer imamo djecu. Nismo htjeli biti takav uzor svojoj djeci na kraju. Znao sam oduvijek da je Jennifer sjajna majka, a nadam se da je ona mislila i kako sam ja dobar otac. Morao sam se riješiti ovisnosti, jasno mi je to", komentirao je Affleck.

Glumac se prije nekoliko dana našao na udaru kritika jer je komentirao kako se odjećao zarobljenim u braku s Garner, zbog čega je počeo piti. Istaknuo je kako bi vjerojatno još bio u raljama alkoholizma da se nije rastao od dugogodišnje supruge. "Kriviš svoju suprugu jer si pio? Bio si pijan i prije nego si se vjenčao s njom", "Kako možeš tako govoriti o majci svoje djece", "Bezobrazno je kriviti nju za svoje probleme", samo su neki od bijesnih komentara na društvenim mrežama koje je dobio.

Lopez je u međuvremenu bila s Marcom Anthonyjem, s kojim je dobila blizance Maxa i Emme, a udala se za njega samo četiri mjeseca nakon što su ona i Affleck objavili da prekidaju zaruke. Jennifer Lopez i Marc Anthony rastali su se 2011., a ona je do prošle godine bila zaručena za Alexa Rodrigueza.

Ben i J. Lo danas su ponovno sretni, a njihovi brojni obožavatelji nadaju se kako će par što prije pred oltar. Oboje su komentirali kako su presretni zajedno, sudeći po svemu, nastavili su ondje gdje su stali 2004. godine.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mišo Kovač na Poljudu - 3 Mišo Kovač na Poljudu - 2 +0 Mišo Kovač na Poljudu - 1 Celebrity Mišo Kovač je na kisiku i spava, ravnatelj splitske bolnice otkrio kakvo mu je trenutačno stanje

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 +0 Danijela Martinović Celebrity Opasan prorez i nikad dublji dekolte: Danijelu Martinović dugo nismo vidjeli u izazovnijem izdanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene