slučajno ih fotkali

Nezgodna situacija u kojoj su se našli Affleck i Lopez bila je samo pitanje vremena, evo kako su je uspjeli riješiti!

Jennifer Garner i njezina kći Violet (Foto: Profimedia) Jennifer Garner i njezina kći Violet (Foto: Profimedia) profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Garner i njezina kći Violet (Foto: Profimedia) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Getty) +0 Jennifer Garner (Foto: Getty Images) Galerija

Ben Affleck i Jennifer Lopez ne odvajaju se jedno od drugoga, a prije nekoliko dana su zajedno naletjeli na njegovu bivšu suprugu Jennifer Garner.

Glumac Ben Affleck je u društvu svoje djevojke Jennifer Lopez s djecom prošetao Malibuom prije nekoliko dana kako bi tradicionalno prikupljali slatkiše po kućama povodom Noći vještica, a par je upao u nezgodnu situaciju u jednom trenutku. Naletjeli su na njegovu bivšu suprugu Jennifer Garner koja je istim kvartom šetala sa svojom prijateljicom, no čini se kako su bivši supružnici izgladili sve razmirice.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 Kao tinejdžeri! Navikli smo se gledati ih kako se svađaju i ljute, a sada su uhvaćeni u trenutku kada su mislili da ih nitko ne gleda!

Fotografi ih nisu sve uhvatili zajedno, no sudeći prema komentarima prolaznika, svi su bili usredotočeni na djecu te nisu ni jednim pokretom dali do znanja da im je naugodno. U njihovu društvu bila su djeca Jennifer Lopez, koju ima s Marcom Anthonyjem, te Bena Afflecka, koji djecu ima s Garner.

Podsjetimo, nakon mjeseci šuškanja, Jennifer Lopez i Ben su se prije mjesec dana prvi put zajedno pojavili na crvenom tepihu nakon više od 20 godina i to na Filmskom festivalu u Veneciji. Otkako su se pomirili nigdje ne idu jedno bez drugoga. "Oboje su ludo zaljubljeni i ovaj put ne žele pustiti jedno drugo. Ozbiljno pričaju i o vjenčanju", izjavio je nedavno njima blizak izvor za US Weekly.

Iako su nedavno procurile fotografije slavnoga para nakon jedne svađe, opovrgnuli su sve glasine o navodnim problemima u raju. Affleck je istaknuo da je trenutačno u sjajnoj fazi života. "Jako sam sretan. Ovo je sretno razdoblje mog života. Život je dobar", rekao je Ben u jednom intervjuu. Zbog njegove izjave svi misle da će se par vjenčati uskoro.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Dnevnik.hr) +0 Viktorija Rađa Nekad i sad Viktorija Rađa se prisjetila kako je izgledala na izboru za Miss Hrvatske 1995. godine, s njom na fotki je još jedna poznata dama

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry i Courtney Cox (Foto: Instagram) Matthew Perry (Foto: Getty Images) Matthew Perry (Foto: AFP) Matthew Perry (Foto: AFP) +0 Matthew Perry (Foto: Getty Images) Nekad i sad Zbog novih paparazzo fotki obožavanog Chandlera nikome nije svejedno, svaki put izgleda sve gore i gore

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene