Malo ljubav, malo trening

Njihove prisne fotografije obilaze svijet, kao i mini modeli kupaćih s tangicama koje ona nosi

Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne (Foto: Profimedia) Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne i Benjamin Mascolo (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) +5 Bella Thorne (Foto: Instagram) Galerija

Glumica Bella Thorne na plaži u meksičkom Tulumu uživa s dečkom Benjaminom Mascolom, a paparazzi ih prate u stropu.

Američka glumica i redateljica Bella Thorne (23) otputovala je u popularno meksičko odmorište celebrityja, gradić Tulum, gdje je snimljena tijekom šetnje plažom s dečkom, talijanskim pjevačem i glumcem Benjaminom Mascolom (27).

Pogledaj i ovo showbuzz spontana za promjenu Snimljena je u trenutku kad to nije nimalo očekivala, inače pozira u izazovnim izdanjima koja pomno odabire

Bella je na plaži i vježbala jogu te je fotkana u nekoliko poza, no jedna je posebno zaintrigirala javnost.

Paparazzi su je uhvatili dok se rukama pridržavala za stražnjicu svojeg dečka, a fotografije slavne crvenokose ljepotice u nezgodnom položaju obišle su svijet.

"Neobična joga poza" napisali su na Daily Mailu, gdje možete pogledati još fotografija glumice i njezina dečka s odmora na kojem im društvo čini i njezina obitelj, točnije sestre Dani i Kaili te mama Tamara.

Sportske krpice kasnije su zamijenili kupaćim kostimima, a Bella je odabrala minijaturni model s tangicama u kojem je pokazala rezultate vježbanja joge te je snimljena kako pozira dečku za fotke i ljubi ga na bazenu hotela.

Thorne je karijeru započela kao dječja zvijezda na Disneyjevu kanalu, a posljednjih godina pažnju privlači neprimjerenim ponašanjem, burnim ljubavnim životom, okorjelim tulumarenjem i golišavim fotkama, a ove se godine pridružila 18+ stranici OnlyFans.

Od Talijana Mascola, s kojim je u vezi od travnja 2019. godine, ne odvaja se otkako su se ponovno ujedinili u srpnju prošle godine, nakon pet mjeseci razdvojenosti zbog pandemije koronavirusa. Šuškalo se i da su se zaručili nakon što je ona viđena s prstenom na ruci, no glasine je negirao njezin glasnogovornik.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Gigi Hadid (Foto: AFP) Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) +0 Gigi Hadid (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Na Instagramu se njezinim sređenim fotkama divi 62,5 milijuna pratitelja, ali ovakvu je u javnosti nitko ne prepoznaje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene