Obama priznao

'Da, pogledao sam Batlera i da, potresao me'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumački performans Oprah Winfrey u filmu 'Batler' Leeja Danielsa dobio je i predsjedničku pohvalu.

Barack Obama je pogledao film 'Batler', djelomice inspiriran istinitim događajima, o životu stvarnog batlera u Bijeloj kući, Eugenea Allena.

'Da, pogledao sam Batlera i da, potresao me. Potresla me pomisao o ne samo batlerima koji su radili u Bijeloj kući nego o cijeloj generacijii talentiranih i sposobnih ljudi no koji su zbog diskriminacije bili onemogućeni napredovati. No usprkos svemu oni su se svakoga tjedna dizali i odlazili na svoje poslove te trpili cijelodnevna poniženja jer su se borili da njihova djeca žive bolji život', izjavio je Barack Obama.

Američki predsjednik je izjavio da su ga najviše zabavile scene s Cubom Goodingom Jr-om u kojem ovaj zbija šale no oduševili su ga i Winfrey te Whitaker.

'Gluma u filmu je fantastična, a mislim da je Whitaker odličan. A Oprah, moja djevojka, što reći osim da ona jednostavno zna glumiti', pun je hvale Obama. Batler u kina stiže 19. prosinca!

Pogledaj i ovo Oprah Winfrey (Foto: Getty) - 1 Nevjerojatna životna priča Majka ju je ostavila, baka ju je tukla, s 14 je ostala trudna i izgubila dijete, a danas je jedna od najutjecajnijih osoba na svijetu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene