Samo opušteno

Omiljeni glumac uhvaćen u rijetkom izdanju bez majice, a društvo mu je pravila i supruga u koju se zaljubio nakon prijateljstva

Ashton Kutcher Ashton Kutcher Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ashton Kutcher i Mila Kunis Ashton Kutcher - 2 Ashton Kutcher - 3 Ashton Kutcher - 6 Ashton Kutcher - 2 Ashton Kutcher - 3 Demi Moore i Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Ashton Kutcher (Foto: Instagram) Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) +2 Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Galerija

Ashton Kutcher i Mila Kunis snimljeni su na plaži u Santa Barbari gdje je on pokazao goli torzo.

Američki glumac Ashton Kutcher i njegova supruga Mila Kunis snimljeni su zajedno na plaži u Santi Barbari, a paparazzi su omiljenog glumca uspjeli uhvatiti u izdanju u kojem ga rijetko viđamo.

Pogledaj i ovo Ashton Kutcher i Reese Witherspoon Evo kako je to objasnio! Ashton Kutcher postao je glavna tema društvenih mreža zbog načina na koji je pozirao s kolegicom Reese, za njegov postupak opomenula ga je i slavna supruga!

Naime, 44-godišnji Ashton snimljen je u kupaćim hlačicama bez majice i pritom pokazao goli torzo, a čini se kako glumac nema problema s održavanjem forme. Dok se on zabavljao u izdanju za plažu, Mila se nije skidala iz kratkih hlačica i majice, a oboje su nosili i šilterice kojima su se pokušali sakriti od znatiželjnika.

Inače, Ashton je ovih dana progovorio o vaskulitisu, autoimunoj bolesti krvnih žila koja mu je promijenila život.

"Prije dvije godine dobio rijetki oblik vaskulitisa koji mi je oslabio vid i sluh, u potpunosti me izbacio iz ravnoteže. Nisam znao hoće li mi se vratiti vid, sluh, nisam znao hoću li opet moći hodati", izjavio je Ashton u seriji "Running Wild with Bear Grylls: The Challenge" dodavši da je uopće sretan što je danas živ.

Ashton i Mila slove kao jedan od omiljenih parova, a u braku su od 2015., dok se o njihovoj vezi počelo šuškati u travnju 2012. Prije nego što su završili skupa, Kunis je bila u dugoj vezi s problematičnim glumcem Macaulayjem Culkinom, zvijezdom franšize "Sam u kući" koji je teško podnio njihov prekid.

Kutcher je 2013. okončao razvod od 16 godina starije Demi Moore koju je to shrvalo pa ga je za svašta optuživala u javnosti. Zanimljivo je da se Mila i Ashton poznaju još iz 90-ih kada su glumili par u komičnoj seriji "Lude sedamdesete" koja se emitirala od 1998. do 2006.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Alavanja Viljevac Anja Alavanja Viljevac Anja Alavanja - 6 Anja Alavanja - 3 +5 Anja Alavanja - 5 Celebrity Anja Alavanja doživjela neugodnost zbog fotke u badiću: "Ovo ide brzo na Instagram"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Flavio Briatore Elisabetta Gregoraci Flavio Briatore Elisabetta Gregoraci +7 Elisabetta Gregoraci Zanimljivosti Bivši suprug drži je na oku i četiri godine nakon razvoda te joj brani izlaske s novim muškarcima, dok on izmjenjuje mlađahne ljepotice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene