Pokušala objasniti

Slavnu glumicu napali jer više ne nalikuje na sebe, ona im nije ostala dužna: "Treba vas biti sram"

Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: Getty Images) +0 Ashley Judd (Foto: Profimedia) Galerija

Ashley Judd odgovorila je dušebrižnicima koji su ju na društvenim mrežama napali zbog izgleda.

Holivudska glumica Ashley Judd uzvratila je komentarima punima mržnje i ruganja na račun njezina izgleda, koji su se pojavili nakon što se pojavila u videu snimljenom za potrebe kampanje svoje prijateljice i američke senatorice Elizabeth Warren.

51-godišnja glumica našla se na udaru kritika zbog naotečenog i podbuhlog lica, zbog čega su mnogi zaključili kako je pretjerala s estetskim zahvatima jer danas uopće više ne nalikuje na sebe i od njezine prirodne ljepote ništa više nije ostalo.

Ashley se odlučila suočiti sa svojim kritičarima na društvenim mrežama i otkrila kako se više od četiri mjeseca borila s nesnosnim migrenima zbog kojih je bila prisiljena prestati s tjelovježbom te da je botoks počela uzimati kao lijek. Kaže da da je njezino debljenja posljedica upute liječnika da prestane sa svim oblicima tjelovježbe i fizičkih aktivnosti.

"Što je nekada predivna Ashley Judd učinila sama sebi? Dragi Bože, naotečena je", "Čuo sam za plastične operacije ali ovo mi je neka novost, ajoj", "Što se k vragu dogodilo s licem Ashley Judd", neki su od komentara među kojima se našao i onaj glumičinog kolege i zvijezde filmova "Superman" Deana Caina.

"Nisam siguran što reći ovdje. Ali sigurno ništa pozitivno, tako da ću biti tiho", napisao je na Twitteru Dean.

Nije trebalo puno da im Ashley svima odgovori i pokuša objasniti što joj se događa.

"Ono što ja znam je da bolujem od migrena, više od godinu dana i da ona pogađaju jedno na četiri kućanstva diljem SAD-a. To je treća najraširenija bolest na svijetu. Jesam li išla na botoks? To je standardni tretman bolesti koju imam. Moje osiguranje plaća 31 injekciju svakih 12 tjedana. Neki prijatelji predložili su mi da ne objavljujem ovu medicinsku činjenicu jer se može upotrijebiti protiv mene, ali mislim da moram biti iskrena. Sram treba biti one koji izvrću moje riječi", poručila je glumica.

Osvrnula se i na uspoređivanje njezina izgleda od prije nekoliko godina s onime danas.

"Ono što znam je da su me mizoginisti na Twitteru ubijali uspoređujući novu mene s onom idealiziranom prije debljanja. Moje konvencionalno mršavo, atletsko, lijepo tijelo i mršavije lice samo su jedna strana istog patrijarhalnog novčića", istaknula je. Progovorite u svakom slučaju. Gađat će vas strijelama, ali vaš glas i tijelo iz kojeg izlazi su predivni, hrabri, snažni i nužni", poručila je Ashley.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 6 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 4 +3 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 3 Celebrity Bivša pop zvijezda šokirala fanove novim izgledom: "Što je ovo, izgledaš kao terminator"

Marko Grubnić otkrio tajnu svojih Instagram slika: ''Nema tu fotošopiranja!'' I Nova Buzz

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene