Kao tinejdžeri!

Vitke noge njegove 22 godine mlađe djevojke sve su zasjenile, a i on sam ju nije mogao prestati obasipati nježnostima

Nicole Kimpel, Antonio Banderas (Foto: Getty Images) Nicole Kimpel, Antonio Banderas (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kimpel, Antonio Banderas (Foto: Getty Images) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Profimedia) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Profimedia) +0 Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Profimedia) Galerija

Antonio Banderas i Nicole Kimpel pojavili se na Filmskom festivalu u Veneciji gdje su bili glavne zvijezde crvenog tepiha.

Holivudski glumac Antonio Banderas bio je glavna zvijezda na crvenom tepihu 78. Filmskog festivala u Veneciji na kojem se pojavio sa svojom djevojkom Nicole Kimpel.

61-godišnji Antonio izmjenjivao je nježnosti s 22 godine mlađom Nicole koja je zablistala u minijaturnoj suknji i zasjenila svog dragog, a zajedno su spremno pozirali pred brojnim fotografima.

Antonio i Nicole zajedno su od 2014. godine i žive zajedno u luksuznoj vili u španjolskoj Marbelli.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial)

Iza njega je brak sa slavnom glumicom Melanie Griffith koju je upoznao na setu filma "Dvostruki zavodnik", a vjenčali su se 1996. godine nakon samo nekoliko tjedana veze. Razveli su se 2015. godine, a kružile su glasine kako je tome kumovala njezina opsjednutost estetskim zahvatila, no unatoč razvodu do danas su ostali u dobrim odnosima. Od 1986. do 1996. bio je u braku s kolegicom Anom Lezom.

Antonio je prije četiri godine doživio srčani udar, a medijima je ispričao da su mu ugrađena dva stenta te se danas osjeća dobro.  Potvrdio je i  da se ne namjerava uskoro umiroviti te se posvetio zdravijem načinu života i puno više pazi na zdravlje. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) +4 Lepa Brena (Foto: Instagram) Celebrity Lepa Brena u badiću potpuno zasjenila svoju skupu jahtu, fotkom raspametila fanove: "Bezvremenska ljepotica"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene