Divan par!

Antonija Šola pozirala u krilu deset godina mlađeg dečka: ''Ovo je prava ljubav, baš ste slatki!''

Antonija Šola i Mario Regelja - 10 Antonija Šola i Mario Regelja - 10 Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola i Mario Regelja - 10 Antonija Šola i Mario Regelja - 9 Antonija Šola i Mario Regelja - 3 Antonija Šola i Mario Regelja - 8 Antonija Šola i Mario Regelja - 6 Antonija Šola i Mario Regelja - 7 Antonija Šola i Mario Regelja - 5 Antonija Šola i Mario Regelja - 4 Antonija Šola i Mario Regelja - 2 +0 Antonija Šola i Mario Regelja - 1 Galerija

Antonija Šola pozirala je sa svojim deset godina mlađim dečkom Marijom Regeljom, golupčići izgledaju baš sretno!

Naša pjevačica Antonija Šola objavila je predivne fotografije sa svojim deset godina mlađim dečkom Marijom Regeljom.

Pogledaj i ovo Mario Regelja - 1 Uživaju zajedno Mario Regelja o vezi s Antonijom Šolom: ''Lijepo je kad imaš nekog tko te shvaća i razmišlja kao i ti''

Mario je objavio dvije fotografije na svom Instagram profilu na kojima mu Antonija sjedi u krilu i mazi ga rukom po licu, a nijedno od njih nije skidalo veseli osmijeh s lica.

''Moja'', napisao je Mario kratko u opis fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗠𝗮𝗿𝗶𝗼 𝗥𝗲𝗴𝗲𝗹𝗷𝗮 (@mario_regelja_ljubavnici)

''Tako, tako, samo ti nju čuvaj kao zjenicu oka svog'', napisao je jedan pratitelj.

Komplimente su dobili i od ostalih pratitelja, a fotografije im je komentirala i glumica Nevena Vukas napisavši: ''Lijepi ste''.

Iste fotografije podijelila je i Antonija uz opis ''Uvijek uz mene'', a obožavatelji u komentarima nisu prestali pisati kako su sladak par.

''Ovo je prava ljubav, baš ste slatki!'', '' Volite se do kraja života. Želim vam zdravlje i svu sreću koju si sami poželite. Zaslužili ste'', ''Najdraaaži!'', samo su neki od predivnih komentara.

Mario je pjevač u bendu ''Ljubavnici'', a prekrasna Antonija i on u vezi su malo više od godinu dana.

Šuškanja su dugo kružila hrvatskim medijima, a par je vezu potvrdio u srpnju prošle godine objavivši zajedničku fotografiju na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗠𝗮𝗿𝗶𝗼 𝗥𝗲𝗴𝗲𝗹𝗷𝗮 (@mario_regelja_ljubavnici)

''Antonija i ja smo zajedno i baš nam je lijepo, provodimo puno vremena zajedno, pišem pjesme, i baš nam je lijepo i uživamo'', priznao je Mario Regelja nakon što se o toj vezi šuškalo već neko vrijeme.

Dvoje glazbenika veže dugogodišnje prijateljstvo koje je preraslo u ljubav.
''Nekako je tijekom tih godina poznanstva, suradnji koje smo imali i pjesama koje smo pisali došlo do ovoga'', govori Mario.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović In Magazin: Mladen Grdović - 1 +17 In Magazin: Mladen Grdović - 2 Celebrity Grdović opet vidno alkoholiziran pokušao nastupiti u Rijeci, razočarane prisutne potom pitao je li pobijedio

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 4 Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 2 Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 3 Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 1 +14 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht - 4 Celebrity Suprug Blanke Vlašić pohvalio se poklonom za budućeg sina, pripreme za dolazak bebe su krenule!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene