Prelijepa brineta

Ljepotica koju nismo dugo vidjeli pokazala noge u neobičnoj, kratkoj haljni koja je svima zapela za oko

Anne Hathaway Anne Hathaway Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Anne Hathaway Anne Hathaway +0 Anne Hathaway Galerija

Američka glumica Anne Hathaway, izazvala je pravu pomutnju na filmskom festivalu u Cannesu u neobičnoj ultrakratkoj haljini, istaknula svoju zgodnu figuru.

Glumica Anne Hathaway poznata je po nošenju neobičnih kreacija pa nas je i ovog puta iznenadila svojim odabirom haljine za filmski festival u Cannesu.

Pogledaj i ovo Anne Hathaway i Nicholas Galitzine - 3 Vrući poljupci! Omiljena slatkica uhvaćena u strastvenom klinču sa zgodnim muškarcem, a sa suprugom se nikad ne pojavljuje u javnosti

Anne je za ovu priliku odjenula kratku dvobojnu haljinu, napravljenu od PVC materijala. Gornji dio, plave boje bio je sasvim neobičnog oblika te joj je istaknuo grudi, a donji dio u crnoj boji preplavljivale su srebrene šljokice. U ovoj modnoj kombinaciji, savršeno je istaknula svoju istreniranu figuru, ali i vitke noge na kojima joj svi zavide.

Glumica je haljinu kombinirala sa srebrnim potpeticama koje su joj izdužile noge. Cijeli modni odabir ukrasila je nakitom te ležernom frizurom.

Hathaway se inače probila nakon što je utjelovila glavnu ulogu u filmovima "Princezini dnevnici", a kasnije je samo potvrdila svoj status u hit-filmu "Vrag nosi Pradu".

Slavna glumica privatni život ne voli previše dijeliti s javnosti, a od 2012. godine je u braku s Adamom Shulmanom. Vjenčali su se u Kaliforniji, a danas slove za jedan od najstabilnijih parova. Unatoč tome što ne voli izlagati supruga i djecu očima znatiželjne javnosti, Anne nikada nije skrivala svoju borbu s depresijom i ovisnošću o alkoholu.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise, Kate Middleton i princ William Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 5 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 6 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 7 +23 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 1 Celebrity Pogledajte Cruiseov potez prema Kate Middleton zbog kojeg je opet sve osvojio, a reakcija princa Williama poseban je hit!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sasha Luss Sasha Luss Sasha Luss Sasha Luss - 5 +25 Miloš Biković i Sasha Luss - 2 Celebrity Bivša djevojka srpskog miljenika žena zaprepastila pojavom u prozirnoj haljini koja nije baš ništa sakrila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene