pobjegla iz Hrvatske

Za njom su svi uzdisali: Dance zvijezda 90-ih izgleda bolje nego ikad. Evo zašto!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dance zvijezda Annamaria Đumbrek slovila je za jednu od najzgodnijih pjevačica na domaćoj dance sceni. Nakon odlaska iz Hrvatske miran život započela je u Italiji.

Devesetih godina pjevačica Annamaria Đumbrek žarila je i palila domaćom dance scenom. Njezini hitovi "Novi svijet", "Svoja ili ničija" i "100 posto" osvajali su top liste i orili iz noćnih klubova. Smatrali su je jednom od najatraktivnijih pjevačica na glazbenoj sceni, no njoj to nije previše imponiralo. Kao ni perspektivna glazbena karijera koja je bila pred njom.

Na vrhuncu slave Annamaria se odlučila povući s estrade. Odselila je iz Hrvatske i novi život započela u Italiji. Danas živi u malenom gradiću Riminiju u kojem vodi skladan obiteljski život. Trenutno radi kao osobna trenerica, instruktorica pole dancea i pilatesa pa ni ne čudi što i dalje izgleda sjajno na fotografijama koje često dijeli s pratiteljima na Facebooku.


Ipak, od glazbene karijere nije u potpunosti odustala. Povremeno zapjeva sa svojim bendom Miss Ann & The Band, a njezin današnji glazbeni izričaj daleko je drugačiji od onog s početka karijere.

Na dane njezine slave, ali i na jedan od njezinih najvećih hitova "Novi svijet" podsjetio nas je Mario Roth u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato".
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene