Krenula s vježbama

Anja Alavanja progovorila o zdravstvenom problemu: ''Ta bolest nije šarmantna kao nosić Meghan Markle''

Anja Alavanja (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Anja Alavanja (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Alavanja i Željko Romac (FOTO: Instagram) +0 Anja Alavanja (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Galerija

Anja Alavanja progovorila je o svojim zdravstvenim problemima.

Anja Alavanja uvijek je sređena, vedrog duha i izgleda kao da puca od zdravlja no nije sve tako sjajno. Naime, Anja ima problem sa skoliozom pa je često muče bolovi. Iako o tome ne govori u javnosti sada je to ipak podijelila s drugima.

Naime, Anja je objavila video gdje se vidi kako radi vježbe ne bi li olakšala svoj problem.

Super je prihvatiti svoje nesavršenosti. Ali ne baš sve, jer skolioza baš i nije šarmantna kao nosić Meghan Markle. Kad sam se već skoro pomirila sa svojom asimetrijom i razvaljenim koljenom (glumila sam Janicu ove zime), prijateljica mi je otkrila jedan potpuno novi svijet vježbanja. Nakon rada na mojoj skoliozi, mogu nositi i dekolte na leđima, a sve vježbe, naravno, izgrađuju i bikinibody. Dakle, dežurni ometač na snimci tjera me da radim oscilatornu tehniku za stabilizaciju kralježnice. Skolioze, kifoze i sve druge oze...'', napisala je Anja Alavanja Romac.

 

A post shared by Anja Alavanja Romac (@anja_alavanjar) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene