Supružnici i poduzetnici

'Kada Robertu prekipi - bolje da se svi sklone!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anica i Robert Kovač poduzetan su par koji je krenuo u novi biznis. Osim o novom restoranu, pričali su i o privatnom životu - nogomet nije izostao.

Iako je Robert Kovač povučeniji od Anice, kada se gleda nogometna utakmica nema suzdržavanja.

Pogledaj i ovo Robert Kovač sa sinom - 4 Odmah je uočljivo Naš bivši nogometni reprezentativac ponosno je špicom prošetao sa sinom Markom, a njihove fotke pravi su hit zbog jedne stvari!

'Robert drži sve u sebi, a ja sve izbacujem. Takvi smo po prirodi, ali kada Robertu prekipi bolje da se svi sklone', rekla je Anica u šali. 'Kad gledaš svoju momčad na terenu, nije lako, najradije bih utrčao na teren kao kad smo igrali s Islandom. Glava to može, ali kosti sve teže', rekao je Robert za prilog Studio, a otkrio je i kako ga obitelj neće pratiti na prvenstvo Brazil jer to nije sigurna zemlja.

Poznata lica na otvorenju restorana Roberta i Anice Kovač

Robert Kovač, član stručnog stožera nogometne reprezentacije, i njegova supruga Anica, nekadašnja prva pratilja Miss Svijeta pokrenuli su i zajednički biznis. U suradnji s još dvije obitelji u Sesvetama su otvorili restoran Vallis smješten na stadionu NK Sesvete.

Cilj im je bio pogurati domaća jela i bakinu hranu, no to nije jedina poslovna ambicija lijepe Anice koja se prijavila za organizaciju Miss Hrvatske koju ipak nije dobila već Boris Geršak. 'Svaki je posao na početku težak. Nije važno je li riječ o izboru za Miss ili nečem drugom. Ne odustajem nikada jer sve ima svoje zašto', rekla je Anica.

Poznata mama je i uz svoje mališane – 10-godišnja Leticija, 7-godišnji Marko i 5-godišnja Viktorija - i počela trenirati, tako da ide na karate i boks.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene