sjajno se slažu

Svi komentiraju da je za ovakav osmijeh Angeline Jolie zaslužan kolega s kojim je neobično bliska, otkrio ih je detalj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Angelina Jolie ovih dana promovira novi film "Eternals", a gostovala je i u Rimu na filmskom festivalu, gdje je bila glavna zvijezda.

Glumica Angelina Jolie ovih dana ima pune ruke posla te u svim dijelovima svijeta promovira novi film "Eternals", a bila je glavna zvijezda crvenoga tepiha na filmskom festivalu u Rimu ovoga vikenda. Jolie se pred fotografe pojavila u crnoj elegantnoj haljini koja joj je stajala kao salivena, a s njom u društvu bila je i kolegica Gemma Chan (38).

Pogledaj i ovo Angelina Jolie i James Haven - 2 povukao se Prošle su 24 godine otkako je poljubac Angeline Jolie s bratom zgrozio javnost, evo što se dogodilo s njim i gdje je nestao poslije toga skandala!

Ipak, nešto drugo je zapelo za oko brojnim gostima filmskog festivala. Dok su se fotografirali zajedno, Angelina i njezin kolega Richard Madden nisu se mogli prestati hihotati, a u jednom su se trenutku zagrlili.

35-godišnji Madden nježno je stavio ruku na glumičina leđa te je nekoliko ljudi komentirali da su neobično bliski. Oboje su istaknuli u intervjuima kako su se sjajno slagali na setu filma, a Angelinu su u posljednje vrijeme povezivali s nekoliko muškaraca.

Šuškalo se o ljubavnoj vezi Angeline Jolie i glazbenika The Weeknda s kojim je bila viđena u nekoliko izlazaka, no onda je ponovno snimljena u društvu svog bivšeg supruga Jonnyja Leeja Millera.

Angelina i Jonny u braku su bili od 1996. do 1999. godine, a upoznali su se na snimanju filma "Hackers" 1995. godine. O njima se nakon dugo vremena počelo pričati u lipnju ove godine kada je Angelina viđena kako ulazi u Jonnyjev stan s bocom vina u rukama, a isti je napustila nekoliko sati kasnije. Tada se pisalo kako je s bivšem suprugom upoznala i svoje sinove 17-godišnjeg sina Paxa i 12-godišnjeg Knoxa.

Njihovo vjenčanje slovi kao jedno od najneobičnijih u holivudskoj povijesti jer se glumica umjesto u vjenčanici pojavila odjevena u crne kožne hlače i bijelu majicu na kojoj je Johnnyjevo ime bilo ispisano njezinom vlastitom krvlju. Objasnila je kako je to trebalo predstavljati spremnost na žrtvu za ljubav i da je sama izvadila krv kirurškom iglom.

Par se razdvojio 1997. godine navodno zbog prezauzetog poslovnog rasporeda, a 1999. godine i službeno su okončali razvod, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo Celebrity Petar Grašo i Hana Huljić ne odvajaju se jedan od drugoga, evo gdje provode romantični vikend!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene