zahvalio na čestitkama

Andrija Jarak se pohvalio poklonom koji je dobio za rođendan: "I službeno su mi sad dali do znanja što misle"

Andrija Jarak Andrija Jarak Foto: DNEVNIK.hr

Andrija Jarak se na svom Facebooku pohvalio zanimljivim poklonom koji je dobio od svoje obitelji za rođendan.

Reporter Nove TV Andrija Jarak u utorak je proslavio svoj 51. rođendan, a na Facebooku se pohvalio poklonom koji je dobio od svoje obitelji.

Pogledaj i ovo Petar Grašo na setu serije Dar Mar Veliko priznanje Nova TV ima 3 nominacije za Večernjakovu ružu i 6 za Zlatni studio: U konkurenciji su emisije, novinari, glumci, show i pjesma!

"I službeno su mi sad dali do znanja što misle. Hvala. No, to ću lakše podnijeti uz sve vaše želje. Uz taj i toliki rođendanski željomat nemoguće je ne biti dobro i ne osjećati sreću. Pojedinačno bi odgovaranje trajalo najmanje do Nove godine, a onda opet. Ovim putem želim reći - hvala svima, dragi ljudi. Samo jako dalje, zajedno...", napisao je Andrija uz fotografiju na kojoj pozira u majici s natpisom "Moja djeca misle da sam ja bankomat".

I službeno su mi sad dali do znanja što misle. Hvala. No, to ću lakše podnijeti uz sve vaše želje. Uz taj i toliki...

Posted by Andrija Jarak on Tuesday, April 27, 2021

Inače, Andrija Jarak, koji ima više od 20 godina iskustva u novinarstvu i prepoznatljivo je lice informativnog programa Nove TV, domaći je novinar za kojeg je vezana kletva "dabogda ti Jarak izvještavao ispred kuće". To znači da se nekome ne piše dobro.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Dar Mar - Prva uloga Ivane Knoll Dar Mar - Prva uloga Ivane Knoll Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) +0 Ivana Knoll (Foto: Instagram) Celebrity Najpoznatija hrvatska navijačica u sićušnom bikiniju s tangama proslavila novi uspjeh, fotke je komentirala i njena majka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene