Ništa bez rekvizita!

Andrej Plenković vaterpolsku utakmicu pratio u najslađem društvu i pokazao kako se navija

Andrej Plenković (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Andrej Plenković (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Andrej Plenković (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Andrej Plenković (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Andrej Plenković (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Andrej Plenković (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) +0 Zlatko Dalić, Lino Červar (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Galerija

Andrej Plenković na vaterpolsku utakmicu stigao je sa sinom.

Andrej Plenković bio je na utakmici hrvatske vaterpolo reprezentacije koja je u Zagrebu izgubila u finalu Europa kupa od Mađarske 10:8. Premijer je stigao u društvu sina Marija, koji je stigao s više rekvizita kako bi pokazao kako se navija.

Pogledaj i ovo Ante Gotovina i Zlatko Dalić Sjedili su zajedno Dalić snimljen u društvu našeg umirovljenog generala, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, a evo što nije propustio

Plenković junior nekoliko je puta raširio zastavu i bodrio naše vaterpoliste, a u ruci je imao i hrvatsku vaterpolsku kapicu.

Osim premijera koji je stigao sa sinom, na tribinama su se još našli i Jakov Kitarović, Milan Bandić, Zlatko Dalić, Lino Červar te brojni drugi.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) +0 Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Celebrity Neuništivi Sonja i Gordan: Senzualna rumba hrabrog para koji ni nezgode ne mogu zaustaviti!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) +1 Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Celebrity Ovo nitko nije očekivao: Usred nastupa Grubnića i Ele iz torte iskočila Maja Šuput!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene