rijetko pojavljivanje

Bivša srpska tenisačica u badiću izgleda fenomenalno, fotografi je uhvatili na odmoru s obitelji

Ana Ivanović Bastian Schweinsteiger (Foto: Instagram) Ana Ivanović Bastian Schweinsteiger (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Ivanović Bastian Schweinsteiger (Foto: Instagram) Ana Ivanović (Foto: Instagram) Ana Ivanović (Foto: Instagram) Ana Ivanović Bastian Schweinsteiger (Foto: Instagram) Ana Ivanović (Foto: Instagram) Ana Ivanović (Foto: Instagram) Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger (Foto: Instagram) +0 Ana Ivanović (Foto: Instagram) Galerija

Tenisačica Ana Ivanović i njemački nogometaš Bastian Schweinsteiger zajedno su od 2014. godine, a imaju dva sina.

Srpska tenisačica Ana Ivanović i njezin suprug, bivši njemački nogometaš Bastian Schweinsteiger, privatni život čuvaju daleko od očiju javnosti, no s vremena na vrijeme procure neki detalji.

Pogledaj i ovo Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović - 2 Malo iznenađenje! Bastian Schweinsteiger supruzi Ani Ivanović rođendan je čestitao romantičnom porukom na srpskom i tako sve oduševio!

Par ima dva sina, Luku (2) i osmomjesečnog Leona, a paparazzi su srpsku ljepoticu ulovili kako uživa s obitelji na plaži na Mallorci. Ana se nije obazirala na fotografe, a s obitelji je bila i njezina majka. Tenisačica je pokazala vitku liniju s kojom se rijetke žene mogu pohvaliti nakon dva poroda, a izgledala je opušteno u plavom bikiniju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Team mate, my strong shoulder - and the best father. No better role model I could imagine for our two little men. #happyfathersday @bastianschweinsteiger ❤️ 👨‍👩‍👦‍👦 and all the other fathers celebrating today!

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on

Ana i Bastian u vezi su od 2014. godine, a dvije godine kasnije stali su pred oltar. Prvog sina Luku dobili su 2018. godine, a Leon je na svijet stigao u rujnu prošle godine. Par ne skriva koliko uživa u obiteljskom životu, a inače žive u Chicagu, gdje je njezin suprug igrao za istoimeni klub.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene