Malo pretjerala?

Srpsku ljepoticu javnost inače obožava, no ovog puta je uspjela sve razbjesniti

Ana Ivanović (Foto: Instagram) Ana Ivanović (Foto: Instagram) instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Ivanović (Foto: Instagram) Ana Ivanović (Foto: Instagram) Ana Ivanović Bastian Schweinsteiger (Foto: Instagram) Ana Ivanović Bastian Schweinsteiger (Foto: Instagram) Ana Ivanović (Foto: Instagram) Ana Ivanović (Foto: Instagram) Ana Ivanović Bastian Schweinsteiger (Foto: Instagram) Ana Ivanović, Bastian Schweinsteiger (FOTO: Instagram) Ana Ivanović (Foto: Instagram) Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger (Foto: Instagram) +0 Ana Ivanović, Bastian Schweinsteiger (Foto: Instagram) Galerija

Bivša srpska tenisačica Ana Ivanović našla se na udaru kritika samo par dana nakon što je rodila svoje drugo dijete.

Ana Ivanović je 30. kolovoza na svijet donijela svog drugog sina. Bivša tenisačica i njezin muž Bastian Schweinsteiger još uvijek nisu objavili ime bebe, ali se ljepotica odmah nakon poroda zaputila u teretanu i počela klesati liniju. 

Pogledaj i ovo Ana Ivanović (Foto: Instagram) Vraća se u formu Ma je li ovo moguće? Ana Ivanović pokazala kako izgleda samo osam dana nakon poroda

Ipak, zbog tolikog entuzijazma i želje za vježbanjem ovog se puta našla na udaru oštih kritika. Naime, ljepotica je na svom Instagramu objavila fotke na kojima trenira samo par dana nakon što je rodila zdravog dječačića, a na slici nosi kratki topić koji je otkrio njezin trbuh. 

Anine pratitelje iživciralo je to što tenisačica izgleda zategnuto kao i prije poroda te se na njoj uopće ne vidi da je bila trudna, a smetalo ih je i to što se ne odmara.

"Tek si rodila, ženo draga", "Ne smiješ vježbati sedam dana nakon poroda", "Kako je moguće da ovako izgledaš nakon što si rodila", samo su neki od komentara ispod fotografija.

Pratitelji su kasnije sami zaključili da su fotografije snimljene prije trudnoće te da su objavljene vjerojatno kao reklama. Ana Ivanović se nije oglasila, niti je fanovima htjela odgovoriti na pitanje kako se zove njezina druga beba.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Powering into the weekend! #SOORAJ #createdwithadidas

Objavu dijeli Ana Ivanovic (@anaivanovic)

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Instagram) +6 Demi Moore i Maša Mandžuka (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Tužna sudbina nekoć velike zvijezde: Silovali su je s 15, izgubila je bebu, a danas je zaboravljena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene