ništa nije sakrila

U novom filmu potpuno je gola, ali privatno takve scene gleda samo jedan muškarac

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana de Armas glumi u najnovijem Netflixovu filmu, a u privatnom životu ne odvaja se od glumca Bena Afflecka.

Glumica Ana de Armas gotovo je neprepoznatljiva u najnovijem filmu Netflixove produkcije "Sergio", u kojem glumi uz zvijezdu serije "Narcos" Wagnera Mouru. Kubanska glumica za potrebe filma obojla je kosu u plavo, a na društvenim mrežama objavila je i fotografije transformacije.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Nakon što je film "Sergio" objavljen, publika je primijetila i kako je glumica pokazala puno više od očekivanog. Snimila je nekoliko seksi scena u kojima je potpuno gola, a pokazala je svoju zavidnu figuru.

Seksi scene u privatnoj atmosferi posljednjih tjedana ima priliku uživo gledati samo Ben Affleck. Slavni glumac ne odvaja se od svoje lijepe djevojke, a ne srame se svoju ljubav pokazati ni paparazzima koji ih u posljednje vrijeme prate u stopu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My new film SERGIO is coming out this Friday April 17th on #NETFLIX. Working on this movie was an amazing experience and I loved playing Carolina Larriera, a very interesting, intelligent, strong woman. Here are some memories from those days. ♥️

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on

Oskarovac Ben Affleck (47) s 31-godišnjom glumicom redovito se šeta po Los Angelesu i za vrijeme samoizolacije. Upoznali su se i zbližili na snimanju erotskog trilera "Deep Water", u kojem tumače par. Ben je toliko očaran Anom da je želi upoznati i s djecom koju ima s bivšom suprugom Jennifer Garner, no Garner ga je zamolila da ipak još pričeka s time.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene