optimist vedra duha

Ana Begić Tahiri otkrila kako je izgubila 15-ak kilograma, ali i kako se osjeća nakon ozbiljnih problema sa zdravljem

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Begić Tahiri u emisiji Zdravlje na kvadrat - 6 Ana Begić Tahiri u emisiji Zdravlje na kvadrat - 5 Ana Begić Tahiri u emisiji Zdravlje na kvadrat - 4 Ana Begić Tahiri u emisiji Zdravlje na kvadrat - 3 Ana Begić Tahiri u emisiji Zdravlje na kvadrat - 2 Ana Begić Tahiri u emisiji Zdravlje na kvadrat - 1 Ecija Ojdanić, Ana Begić Tahiri i Jelena Miholjević Ecija Ojdanić, Ana Begić Tahiri i Jelena Miholjević Ana Begić Tahiri +0 Ana Begić Tahiri Galerija

Ana Begić Tahiri u emisiji "Zdravlje na kvadrat" otkrila je koje su joj najdraže vježbe, što najviše voli jesti, ali kakvog je zdravlja nakon što je prije nekoliko godina imala ozbiljnih problema.

Ekipa emisije "Zdravlje na kvadrat" izvukla je glumicu Anu Begić Tahiri s probe u kazalištu, doveli je do parka i zamolili da im, za početak, pokaže neke svoje omiljene vježbe.

Pogledaj i ovo Filip Detelić ''bilo je dosta'' Naš novi voditelj koji je osvojio gledatelje Nove TV otkrio nepoznati detalj o sebi: ''Bio sam u toj strašnoj fazi i tad sam rekao - e, nema više...''

“Ja sam planski obukla traperice jer sam znala, pretpostavljala sam da ćeš doći u tajicama jer znam da si frik za doručke i vježbanje i mislila sam možda će me čovjek poštedjeti kad me vidi u trapericama. Pa ajmo vidjeti što mogu u trapericama", zaključila je Ana.

Glumica voli tri vježbe, a plank je jedna od njih,
kaže, može izdržati do 3 minute, ali mijenjajući pozicije.

“Jako volim deadlift. To je moja zapravo najdraža vježba, a ova treća je agresija, bacanje lopte u pod. To je moja ultimativna", otkrila je.

Sve može, samo da nije kardio, dodaje. Još jedna vježba koju voli - ona za stražnjicu.

Nakon dosta smijeha i šale i pomalo vježbanja, krenuo je razgovar o ozbiljnijim temama! Za početak - prehrana, Ana je u posljednje vrijeme izgubila je 15-tak kilograma.

“To već dugo traje, taj moj oporavak tijela. Nisam bila dobro jedno dvije godine. Mada su mi rekli, kad uđeš u 40.-e to ti je najljepši period tvog života. Meni se dogodilo suprotno. Bila je bolest u pitanju. Ne mogu sad reći sto posto da me je cjepivo satralo, ali su mi se neke stvari zakomplicirale i eto jedan hormonalni poremećaj teški. Nije da vidim svjetlo tunela, već je tunel iza mene”, ispričala je Ana.

Kaže kako ju kritiziraju jer nikada ne doručkuje, a večera obično nakon predstave jer punog trbuha, dodaje, i nije baš lako glumiti. Ljubitelj je svega u prehrani, i ne uskraćuje si ništa!

“Danas smo pričali o tome na probi u kazalištu. Da imaš jedno jelo koje bi izabrao da jedeš doživotno bila bi sarma, jer tu imaš i meso i zelje i rižu! I prodala bih se za slatko", priznala je.

Omiljena joj je sacher torta, pa se niz nastavlja! Budući da je ovo emisija o zdravlju, tema nezaobilazna!
Jednom je gostovala u emisiji, kada je bila u jednoj poliklinici. Kakva je sad situacija?

“To je bio gadan period kad smo snimali, ali sad je pod kontrolom. Taj hormonalni poremećaj, ne osjećaš se dobro, a moraš raditi, pa ili je neka kriva terapija, i dok sve prođeš i nađeš, znači svašta sam prošla", otkrila je Ana.

Napravila je, tada, pauzu od 4 mjeseca, tražila pomoć, dobila je, i sad je sve uredu!

"Tlak dobar, kolesterol dobar, sad sam bila na sistematskom, moram ići redovito. Sepsu kad sam dobila, to me načelo. Sad je od toga prošlo skoro tri godine i sad je sve po kontrolom i bubreg, i jetra, i žuč, i slezena”, kaže Ana.

Uz sve što je prošla golemi je optimist vedra duha, puna volje za životom! Dodaje, svatko sa svojim križem, i predaje nema!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene