Najbolji trenuci

GIF 'Nagrada je trebala ići njegovoj supruzi jer živi s njim!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavne voditeljice i ovog su se puta potrudile 'začiniti' dodjelu Zlatnih globusa...

Nagrada Zlatni globus dodjeljuje se od 1943. godine, a ovo je bilo 72. izdanje prestižnih nagrada.

Pogledaj i ovo showbuzz zlatni globusi Hollywood se priprema za dodjelu Zlatnih globusa - 'Birdman' favorit

Filmovi 'Boyhood' u kategoriji drame, te 'Grand Budapest Hotel' u kategoriji komedije dobitnici su ovogodišnjih Zlatnih globusa, a nagrade su im uručene na svečanosti u Los Angelesu. Cijelu dodjelu nagrada posebno su 'začinile' voditeljice Tina Fey i Amy Poehler, koje su se pobrinule da se svi dobro zabavljaju tijekom cijele večeri.


Neki od najboljih trenutaka 72. 'Zlatnog globusa' - od dekoltea do...

Ovo su njihovi najbolji trenuci:

1. Prvu osobu koja će dodijeliti nagradu izabrale su iz publike

Tko ne bi želio dodijeliti nagradu, ako ti je kolegica s kojom je najavljuješ Jennifer Aniston? Voditeljice su tu čast dodijelile slavnom glumcu Benedictu Cumberbatchu, a izvukle su ga iz publike i dovele na pozornicu.

2. Šale na račun kontroverznog filma 'Intervju'

Tina i Amy nisu imale problema sa šalama na račun kontroverznog filma, a čini se da su u svojim doskočicama na njegov račun itekako uživale. 'Svi smo ovdje kako bismo proslavili uspjeh filmova i serija za koje Sjeverna Koreja smatra da su u redu', rekle su voditeljice.

 

3. Oduševile su svojim izgledom

Voditeljice su se itekako pripremale za ovogodišnju dodjelu Zlatnih globusa, a priznale su da su pritom izmijenile '50 kostima i proživjele 10 emocionalnih stanja'.

4. Predstavljanje Oprah

'Naša sljedeća prezenterica poznata je po jednom imenu. Molimo vas, pozdravite WINFREY', ovim su riječima Tina i Amy najavile slavnu voditeljicu, a od tog trenutka više nikome nije palo na pamet da je zove Oprah...

5. Fotobomba Benedicta Cumberbatcha

Dok je Meryl Streep snimala 'selfie' s predstavnicom sjevernokorejske članice tiska, Benedict Cumberbatch pobrinuo se za najbolju fotobombu te večeri. Naravno da su voditeljice imale svoje prste i u tome...

6. Šala na račun Matthewa McConaugheyja

'Kada su nam producenti rekli da najava mora biti duga, znate da morate napraviti samo jednu stvar. Molimo pozdravite Matthewa McConaugheya koji će sada održati govor', našalile su se voditeljice na račun slavnog glumca, no on ih je sve iznenadio i nominirane pročitao što je brže mogao.

7. Šala na račun Georgea Clooneyja

Ovog je puta slavnog zavodnika Georgea Clooneyja zasjenila njegova lijepa supruga Amal Alamuddin, a za to su se pobrinule voditeljice Tina i Amy. Clooney je osvojio nagradu za životno djelo, no voditeljice smatraju da ta nagrada treba pripasti Amal jer je uspjela 'upecati' slavnog neženju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene