Nastavak sage

Amber Heard kroz suze otkrila detalje početka veze s Deppom, isprva su sve tajili: "Zaigrano i zavodljivo mi je rekao 'mljac'"

Amber Heard - 1 Amber Heard - 1 Screenshot/Youtube 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Amber Heard - 1 Amber Heard - 3 Amber Heard - 2 Amber Heard Depp (Foto: Getty) Amber Heard Depp (Foto: Getty) Amber Heard Depp (Foto: Getty) Depp Heard (Foto: Profimedia) Amber Heard Depp (Foto: Getty) Johnny Depp i Amber Heard (Foto: Getty Images) Johnny Depp i Amber Heard (Foto: Getty Images) +14 Amber Heard (Foto: AFP) Galerija

Amber Heard otkrila je prilikom svjedočenja na sudu kada se točno zaljubila u Johnnyja Deppa i ispričala dosad nepoznate detalje početka njihove veze.

Holivudska glumica Amber Heard završila je na rubu suza tijekom svog svjedočenja na suđenju s Johnnyjem Deppom, i to kada je pričala o trenutku kada se zaljubila u njega 2011. godine.

Pogledaj i ovo Amber Heard što će napraviti? Kako će Amber Heard isplatiti Deppu 15 milijuna dolara? Priznala je da duguje novac, a postoji i način da sve izbjegne

Izjavila je kako se osjećala kao najljepša osoba na svijetu kada je bila u Johnnyjevoj blizini i da je to bilo nešto poput čarolije.

"Osjećala sam se kao da me taj čovjek poznaje, da me vidi na način na koji me nitko prije nije vidio. Kada sam bila blizu Johnnyja, osjećala sam se kao najljepša osoba na svijetu. Učinio me vidljivom, učinio je da se osjećam kao milijun dolara", prisjetila se Amber.

Bivši supružnici isprva su bili u tajnoj vezi sve dok Johnny nije prekinuo s bivšom partnericom i pjevačicom Vanessom Paradiss kojom ima dvoje djece.

Otkrila je i kako je posjetila Johnnyja u njegovoj prikolici na setu filma "The Rum Diary" u Portoriku i donijela mu bocu vina te ispričala što se onda navodno dogodilo.

"Naglo me gurnuo na taj krevet, sofu koja je bila u prikolici, zaigrano i zavodljivo i rekao 'mljac'", izjavila je.

U to su vrijeme oboje bili u ozbiljnim vezama, no Johnny joj je slao brojne poklone, a dvije godine kasnije odlučili su prekinuti s tadašnjim partnerima i biti zajedno.

Amber je otkrila i kada se točno i kako zaljubila u bivšeg supruga.

"Pozvao me sastanak u svoju sobu s još jednim producentom, pili smo crno vino i osjećao se neki naboj u zraku. Kada smo završili i kada sam htjela otići, Johnny me zaustavio. Primio me za lice, poljubili smo se i to je bio trenutak kada smo se zaljubili", izjavila je.

Bilo je to prvo Amberino svjedočenje u posljednjih tjedana, dok su prije nje o njezinu odnosu s Johnnyjem govorili svjedoci, stručnjaci i sam glumac.

Johnny tuži Amber za klevetu u članku iz 2018. godine koji je objavljen u The Washington Postu, a za koji njegovi odvjetnici kažu da ga lažno predstavlja i optužuje da ju je fizički i seksualno zlostavljao.

Tuži je za više od 38 milijuna funti, rekavši da su njezine optužbe za obiteljsko zlostavljanje naškodile njegovoj karijeri i ugledu.

Heard je podnio protutužbu protiv Johnnyja, tražeći gotovo 78 milijuna funti odštete i rekavši da ju je njegov pravni tim lažno optužio za izmišljanje potraživanja protiv glumca.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Natalija Prica Natalija Prica Natalija Prica - 3 Natalija Prica - 2 +1 Natalija Prica - 1 Celebrity Dobro raspoložena Natalija Prica u javnosti poslije dugo vremena, pogledajte s kim se zabavljala

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela Kristina Krepela Kristina Krepela Marin Miletić +9 Tihana Harapin Zalepugin, Kristina Krepela i Korana Gvozdić (Matija Habljak/PIXSELL) Celebrity Naša glumica uhvaćena u šetnji s domaćim političarom, nakon prekida duge veze o njezinu se ljubavnom životu malo zna

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene