Uz bok svjetskim zvijezdama

Amar Bukvić objavio fotografiju s omraženom "Tračericom" te otkrio kako su provodili vrijeme iza kamera

Amir Bukvić Amir Bukvić DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Amir Bukvić Lujo Kunčević Amar Bukvić Amar Bukvić (Foto: Dnevnik.hr) Amar i Alma Bukvić (FOTO: Grgur Zucko/PIXSELL) Leighton Meester (Foto: Instagram) +0 Leighton Meester (Foto: Instagram) Galerija

Glumac Amar Bukvić na društvenim mrežama je podijelio fotografije sa seta novog filma "The Weekend Away" u kojem glumi s Leighton Meester, zvijezdom serije ''Tračerica''. Film se trenutačno može pogledati na Netflixu.

Naš poznati glumac Amar Bukvić nedavno je odigrao sjajnu ulogu u filmu "The Weekend Away", a utjelovio je lik splitskog policajca. 

Pogledaj i ovo Marko Orešković - 2 Ali sreća ga nije dugo pratila Simpatičnom Zagrepčaninu je pitanje o bosanskoj obitelji iz popularne serije donijelo početničku sreću, znate li vi odgovor oko kojeg on nije dvojio?

Uz bok odličnim glumcima, Amaru ovo nije prvi put da glumi sa svjetski poznatim zvijezdama, a ovog je puta svoje znanje i umijeće mogao pokazati pokraj Leighton Meester, 35-godišnje Amerikanke koja je najpoznatija po ulozi u dramskoj seriji "Tračerica".  

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amar Bukvic (@amar_bukvic)

Pohvale za film pristižu sa svih strana pa se tako pozitivni komentari pojavljuju i na fotografijama koje je Amar objavio na društvenim mrežama. 

"Odličan film, takva neizvjesnost. Nedostaje mi i prekrasan Split." jedan je od komentara pratitelja. 

"The Weekend Away" je film o ženi po imenu Beth koja putuje na vikend s prijateljicom. Odmor ubrzo pođe po zlu, a Beth biva optužena za ubojstvo prijateljice. Dok pokušava dokazati svoju nevinost, Beth otkriva bolnu tajnu. 

Osim Amara, u filmu glumi i još nekoliko naših glumaca. Marko Braić utjelovljuje lik Luke, Lujo Kunčević snašao se u ulozi Matea, a Iva Mihalić je za ovaj film postala inspektorica policije. 

Još jedan od filmova u kojima je Amar sudjelovao je i "The Hitman's Wife's Bodyguard", snimljen prošle godine na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Zvijezde ovog filma su Ryan Reynolds, Salma Hayek i Samuel L. Jackson. 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna Vanna i Boytronic Vanna i Boytronic Vanna - 1 +9 Vanna - 2 Celebrity Vanna pokazala prelijepu kćer, koja slavi 21. rođendan, Jana je od mame naslijedila sve najbolje!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 +0 Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput objavila predivne fotografije s krštenja sinčića Blooma, za kumu je odabrala svoju blisku prijateljicu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene