bila je jedna od glavnih

Mamila je žene u kult u kojem su ih žigosali i pretvarali u seksualne robinje, ni najnoviji potez nije joj pomogao izbjeći zatvorsku kaznu

Allison Mack (Foto: Profimedia) Allison Mack (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Allison Mack (Foto: Profimedia) Allison Mack (Foto: Instagram) Allison Mack (Foto: Instagram) Allison Mack (Foto: Getty Images) Allison Mack (Foto: Profimedia) Allison Mack (Foto: Getty Images) Allison Mack (Foto: Instagram) +0 Allison Mack (Foto: Instagram) Galerija

Allison Mack osuđena je tri godine zatvora zbog svoje uključenosti u ozloglašeni kult Nxivm.

Allison Mack (38), koja je poznata po seriji "Smallville", u srijedu je osuđena na tri godine zatvora zbog svoje uključenost u kult Nxivm u koji je dovodila žene i one su bile žigosane, prisiljavane na seksualne odnose i na težak fizički rad, javlja NBC News.

Prije izricanje kazne, napisala je pokajničko pismo kojim se obratila javnosti.

"Sada mi je od iznimne važnosti reći da mi je iz dubine mog srca žao. Bacila sam se na učenje Keitha Ranierea sa svime što sam imala. Svim srcem vjerovala sam da me njegovo mentorstvo vodi do bolje, prosvjetljenije verzije mene. Posvetila sam mu svoju odanost, svoje resurse i, na kraju, svoj život. Ovo je bila najveća pogreška i žaljenje u mom životu", prenio je Hollywood Reporter glumičine riječi. 

"Žao mi je zbog vas koje sam dovela u Nxivm. Žao mi je što sam vas ikad izložila podlim i emocionalno nasilnim shemama uvrnutog muškarca. Žao mi je što sam vas potaknula da upotrijebite svoje resurse za sudjelovanje u nečemu što je u konačnici bilo tako ružno. Ne shvaćam olako odgovornost koju imam u životima onih koje volim i osjećam veliku težinu krivnje zbog zlouporabe vašeg povjerenja, vodeći vas negativnim putem", dodala je Allison. 

Njezini odvjetnici su tražili od suda da joj ne dosudi zatvorsku kaznu jer je prepoznala užasnu nepravdu koju je počinila ženama koje je mamila u kult. Istaknuli su da je Mack žestoko osudila Ranierove postupke i sve što je činila zbog njega koji ju je obmanuo. 

Allison je uhićena 2018. i optužena za trgovanje seksualnim uslugama, urotu zbog seksualne trgovine i teškog, prisilnog rada. Priznala je krivnju i rekla da je manipulirala ženama da postanu seksualne robinje za Rainera koji je prošlog listopada osuđen na 120 godina zatvora. 

"Bila sam izgubljena. Moram snositi posljedice za svoje ponašanje", rekla je glumica u suzama na sudu u Brooklynu na ranijem saslušanju. 

Inače, svojedobno su procurile informacije da je Allison u sektu pokušala uvesti i brojne druge filmske i glazbene zvijezde kao što su glumica Emma Watson i pjevačica Kelly Clarkson. Mack je bila jedna od najdražih žena samoprozvanog gurua, a i sama je navodno sudjelovala u ponižavanjima jer je po hijerarhiji u sekti na to imala pravo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allison Mack (@allisonmack729)

Tužitelji su ranije rekli da je glumica bila aktiva u Nxivmu šest mjeseci prije nego što je uhićena i Ranier je žrtve, koje mu je ona dovodila, tjerao da rade što ne žele, zlostavljao ih, izgladnjivao, tretirao kao robove i tetovirao im svoje inicijale na tijelo. Hranu su ženama uskraćivali da bi lakše ostale u celibatu, a tetovaže su im stavljali ispod kukova kako bi se znalo kome pripadaju. 

Glumica je na sudu rekla da je tetovirala žrtve, no da je to bilo uz njihov pristanak. "Svi bismo se napili i tetovirali. Čak i ja imam dvije tetovaže, koje ništa ne znače", rekla je Allison na sudu. 

Tužitelji su otkrili i da je Mack tjerala žene da poziraju gole kako bi ih fotografirala i poslala slike Ranieru. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Rađa - 2 Janko Popović Volarić, Viktorija Đonlić Rađa, Dino Rađa (Foto: Instagram) +0 Dino Rađa (Foto: Instagram) Celebrity Dino Rađa objavio fotografiju sa sinom Dujom kojeg ima iz prvog braka, pogledajte koliko mu nalikuje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene