ima i novi hit

Alka se vratila s Jamajke: 'Pa tko ne voli mlađe frajere, mlađe je slađe'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Alka Vuica ne misli stati, već je predstavila novu pjesmu 'Hitna pomoć' i progovorila o aktualnim pitanjima s domaće scene.

'Ponoć je vrijeme Pepeljuga i svih zaljubljenih žena, vrijeme kad se puno toga mijenja', rekla je Alka Vuica na promociji nove pjesme Hitna pomoć na Narodnom radiju. Pjesma govori o nesretnoj ženi koja čeka frajera da joj uskoči u pomoć. 'Pa tko ne voli mlađe frajere, mlađe je slađe', rekla je Alka Daliboru Petku kojem je stigla nakon mjesec dana odmora na Jamajci.

Pogledaj i ovo Alka Vuica "Svi moraju biti sređeni" Alka Vuica objavila je svoj novi predizborni plakat, pogađate li tko joj ga je uredio? "Preoduševljena sam!"

Ana Rucner snimila spot s Alkarima: 'Uživala sam stajati ispred konja koji galopiraju brzinom munje prema meni'

'Odmarala sam tamo. Nisam duvala, ali istina je, svi ti tamo nude travu iako to nije moja vrsta zabave. I svugdje svira Bob Marley, kao Oliver kod nas, pa poludiš nakon nekog vremena. Dođe ti da im kažeš dosta Bob Marleya dofurat ću vam cd od Olivera', rekla je kantautorica koja za jesen planira objavu novog albuma Drama Queen.

'Hitna pomoć je jedna od pjesama koja ga najavljuje, a za dvadesetak dana dolazi još jedna pod nazivom Croatian Summer. Bit će to moja suradnja s grupom Karma', izjavila je Alka koja nove pjesme radi u tandemu s Leom i Nenadom Čirjakom iz grupe Karma.

Vuica je rekla da baš nikad ne laže o svojim godinama te da su sve njene pjesme djeca njezinih ljubavi i da ih sve jednako voli. Komentirala je i slučaj Tine Katanić. 'Žao mi je djece danas i da je moral nešto što više ne postoji. Moramo se vratiti starim vrijednostima, jer ćemo nestati kao vrsta', izjavila je Alka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene