Spasila ga je

Otkriveno čime je samozatajna umjetnica osvojila srce miljenika javnosti koji je godinama bio sam

Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) +0 Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Galerija

Alexandra Grant osvojila je srce Keanua Reevesa i spasila njegovu dušu.

Vijest da je holivudski glumac Keanu Reeves ponovno zaljubljen poslije svih životnih tragedija koje su ga zadesile, iznenadila je njegove obožavatelje.

Pogledaj i ovo Keanu Reeves vratila vjeru u ljubav Tko je žena koja je ukrala srce Keanuu Reevesu? Drugačija je od svih holivudskih žena, a on ne skida osmijeh pored nje

No 55-godišnji Keanu zaljubio se u 46-godišnju umjetnicu Alexandru Grant jer po njemu ima neke kvalitete koju većina žena u Hollywoodu ne posjeduje i pomogla mu je da preboli sve loše stvari iz prošlosti pa tako i smrt bivše djevojke Jennifer Syme, koja je stradala u prometnoj nesreći, nakon što je izgubila njihovo zajedničko dijete, prenose američki mediji.

Prema pisanju Life & Style Weeklyja, Alexandra je slušala Keanuove ispovijesti i pružala mu veliku podršku, dok on ima reputaciju zvijezde koja svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti.

"Ona je jedna od rijetkih osoba kojima se Keanu otvorio po pitanju emocija i prošlosti. On je dugo vremena bio na mračnim mjestima ali Alexandrina pozitivnost i podrška odigrale su veliku ulogu u mijenjanju njegova života. Neki bi rekli da nije samo ukrala njegovo srce već i da ga je spasila. Draga je, topla i spiritualna osoba i odlično komunicira " izjavio je njima blizak izvor.

Potvrdio je i da par provodi zajedno puno vremena pa ga je Alexandra pratila i na putovanjima u sklopu promocije njegovog filma "John Wick 3", a dok je trajalo snimanje nedostajali su jako jedno drugome.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +4 Lottie Moss (Foto: Instagram) Celebrity S prednje strane djelovala je još i pristojno, a kad se okrenula, fotografi su imali što zabilježiti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene