Neobična dama

Zarobila je srce jednog od najpoželjnijih frajera svijeta, a sada je otkrila tajnu svog izgleda

Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) getty images 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) +0 Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Galerija

Nova djevojka Keanu Reevesa, Alexandra Grant napokon je otkrila zašto ne boji svoju sijedu kosu.

Keanu Reeves prije mjesec je dana šokirao svijet priznavši da je sretno zaljubljen nakon godina soliranja. Njegova odabranica je umjetnica Alexandra Grant, 46-godišnjakinja sijede kose koju javnost do sada nije poznavala.

Pogledaj i ovo Keanu Reeves vratila vjeru u ljubav Tko je žena koja je ukrala srce Keanuu Reevesu? Drugačija je od svih holivudskih žena, a on ne skida osmijeh pored nje

Naime, Keanu Reeves je dugo godina bio na popisima najpoželjnijih muškaraca svijeta, no nakon obiteljske tragedije, smrti kćeri i djevojke, dva desetljeća je bio sam, pa je nova žena u njegovom životu izazvala izniman interes javnosti. 

Kako mnogi slavni frajeri Reevesovih godina često izlaze s mnogo mlađim ženama, njegova je odabranica izgledom i svojom dobi iznenadila mnoge, a posebno se pričalo o tome da ponosno nosi sijedu boju kose. 

Sada je Alexandra odlučila o tome progovoriti i putem Instagrama pa je tako objasnila da je u svojim ranim 20-ima osijedila, da bi se u potpunosti prestala bojati u 30-ima. Objavila je naslov iz časopisa Newsweek u kojem se objašnjava kako najnovija istraživanaj pokazuju da je oboljenje od raka dojke povezano s bojenjem kose i kemijskim preparatima za jačanje kose. 

Navodno su znanstvenici pronašli pozitivnu korelaciju rekavši da "kemikalije u proizvodima za kosu mogu odigrati ulogu u nastanku raka dojke". 

"Brojke su zabrinjavajuće. Ja sam osijedila prije vremena u ranim 20-ima i bojala sam kosu svim mogućim bojama sve dok više nisam tolerirala toksičnost iz njih. U 30-ima sam pustila kosu da postane 'plava'... Volim i poštujem to što svaka žena može izabrati kako će izgledati u svakoj dobi. Ako žene stradavaju od nametnutih standarda ljepote, hajdemo razgovarati o tim standardima", napisala je Grant u svojoj objavi i tako još jednom pokazala koliko se dobro osjeća u svojoj koži.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wow. Today's news... The numbers are staggering, especially for womxn of color. I went gray prematurely in my early 20's... and dyed my hair every color along the way until I couldn't tolerate the toxicity of the dyes any more. In my 30's I let my hair turn "blonde"... I love and support that every womxn can choose how she wants to look at every age. But/and, if womxn are perishing from beauty standards... then let's talk about those beauty standards. Love to all womxn!

Objavu dijeli Alexandra Grant (@grantalexandra)

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) +2 Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Celebrity Majka slavnog glumca koja se bliži 100. rođendanu danas žali zbog operacija kojima se željela uljepšati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene