Glave su se okretale

Izbacila grudi i gole noge u prvi plan: Zbog kreacije s dubokim dekolteom i visokim prorezom bila je na meti pogleda!

Alexandra Daddario (Foto: Profimedia) - 6 Alexandra Daddario (Foto: Profimedia) - 6 Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Alexandra Daddario (Foto: Profimedia) - 6 Alexandra Daddario (Foto: Profimedia) - 5 Alexandra Daddario (Foto: Profimedia) - 3 Alexandra Daddario (Foto: Profimedia) - 4 Alexandra Daddario (Foto: Profimedia) - 2 +0 Alexandra Daddario (Foto: Profimedia) - 1 Galerija

Alexandra Daddario bila je jedna od uzvanica i prezenterica na dodjeli SAG nagrada u Los Angelesu za koju je odabrala poprilično seksepilno izdanje.

Američka glumica i zvijezda serije ''Bijeli Lotos" Alexandra Daddario očarala je sve na crvenom tepihu i pozornici dodjele SAG nagrada u Los Angelesu, i to u kreaciji s dubokim dekolteom i prorezom na bedrima.

Pogledaj i ovo Alexandra Daddario (Foto: Profimedia) - 3 Pojavom ostavlja bez daha Zvijezda "Baywatcha" plijenila pažnju na privatnoj zabavi: Grudi je pokazala u prozirnoj haljini

35-godišnja Alexandra pojavila se u glamuroznoj haljini u kojoj je u prvi plan istaknula grudi, ali i vitke noge koje je ponosno pokazala pred okupljenim fotografima koji su je tamo dočekali. Pred njima je zavodljivo pozirala, a njezino seksepilno izdanje nikome nije moglo promaknuti. 

Alexandra je svoju glumačku karijeru započela u seriji "Sva moja djeca", a kasnije se pojavila u filmovima "Lignja i kit", u serijama "Obitelj Soprano", "Zakon i red", a prvu značajniju filmsku ulogu ostvarila je 2010. godine u filmu "Percy Jackson i olimpijci: Kradljivac gromova". Pet godina kasnije glumila je uz bok Dwaynea Johnsona u filmu katastrofe "San Andreas", te u "Spasilačkoj službi" sa Zacom Efronom. 

Hollywoodom su čak kružile glasine da će upravo ona biti nova Bondova djevojka i tako ostvariti tu laskavu titulu koju mnoge glumice priželjkuju u svojim karijerama.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +6 Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Celebrity Šime Vrsaljko tajno ljubi ljepoticu iz Slovenije? Ona je sve iznenadila i fotografijama trudničkog trbuha!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Cate Blanchett (Foto: Getty Images) Cate Blanchett (Foto: Profimedia) Cate Blanchett (Foto: Profimedia) Cate Blanchett (Foto: Profimedia) +9 Cate Blanchett (Foto: Profimedia) Celebrity Ovakav dekolte od ove glumačke dive nitko nije očekivao: Pogledajte izdanje zbog kojeg je zasjenila puno mlađe kolegice!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene