Pobjednica Farme 2015.

Ide kući pjevajući - Blaženka Slamar bogatija za 425 tisuća kuna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Blaženka Slamar, ili kako su je farmeri zvali, Šokica, pobijedila je Annu u finalnom duelu i postala pobjednica najpopularnijeg reality showa ''Farme''. Dvoboj se odnosio na snagu, kategorija piljenje, a Blaženka se pokazala boljom, spretnijom, bržom i jačom te se ponosno okitila titulom pobjednice Farme.

''Nisam ni svjesna koliki je to novac, jer to je meni dosad mogao biti samo san. Pustit ću da se tenzije smire, da se strasti stišaju. Do tad želim uživat u ovoj svojoj pobjedi, u veselju, i jedva čekam da vidim svoju obitelj jer mislim da će oni bit…ima da Brod gori!“ - izjavila je pobjednica Blaženka koja će sa sobom ponijeti 425 dukata, odnosno 425 tisuća kuna.

Pogledaj i ovo showbuzz Farma Imamo pobjednicu - Šokica Blaženka slavi!

Kako su i Blaženka i Anna u finalni tjedan ušle bez iti jednog svog dukata, jedini dukati na koje je pobjednica mogla računati su oni osvojeni u predduelu i u finalnom duelu. Tako je Blaženka zaradila 25 dukata pobjedom u predduelu, 50 dukata pobjedom nad Annom u finalnom duelu, koji su pridodani nagradi od 250 dukata. No, budući da je Farma stavila velik izazov pred farmere, petnaest tjedana rada, izolacije i preispitivanja svojih i tuđih granica, Farma je tako pobjednicu nagradila s još dodatnih 100 dukata, tako da je ukupna nagrada Farme, koju je Blaženka osvojila 425 dukata.

Imamo pobjednicu - Šokica Blaženka slavi!

Anna je časno i pošteno borila, no izgubila je dvoboj. „Osjećam se super, znala sam da je Blaženka snažna žena. Nisam baš sad vjerovala potpuno u nju da će pobijediti, vjerovala sam u sebe isto tako, ali eto, jača je pobijedila.“ - izjavila je Anna sretna što će konačno vidjeti svoju obitelj.
Posljednjeg dana na farmi Mentor Joža doveo je svoju suprugu Lidiju te su zajedno s farmerima objedovali. Gospođa Mentora Joža bila je oduševljena farmerima, kao i oni s njom. „Drago mi je da je došla gospođa Lidija, da upoznamo tu ženu koja je stvarno mogla trpiti onu barabu kao što je bio Joža, jer ja sam baraba i znam što moja žena trpi.“ našalio se Ivica te dodao: „Mentor je ljudina!“
Mentor Joža također je dao svoj osvrt na ovogodišnje farmere: „Bili smo malo i strogi prema njima u nekim momentima, jer stvarno su se brinuli i o životinjama. Vidimo da su životinje zdrave. Nemam niti jedne zamjerke, brinuli su se o njima do kraja.“

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene