Nije joj lako

Rodila trojke pa pokazala tijelo mjesec dana nakon poroda

Maria (Foto: Instagram/triplets_of_copenhagen)
Maria (Foto: Instagram/triplets_of_copenhagen) Foto: Instagram/triplets_of_copenhagen
Novopečena majka trojki objavila je fotografije svojeg tijela nakon poroda.

Maria iz Kopenhagena postala je pravi viralni hit kada je pokazala svoj trbuh u 33. tjednu trudnoće s trojkama, a nedavno je na Instagramu podijelila i fotografije nastale nakon poroda. Prvu fotografiju svojeg tijela objavila je samo četiri dana nakon poroda, a uz nju je napisala i status kojim bez dlake na jeziku opisuje sve tegobe koje su je mučile.

Uz fotografiju je napisala: "Prva dva dana jedva sam uspjela ustati zbog velike boli oko carskog reza, ali sestre su me natjerale da se svejedno malo krećem. Rekle su mi da bi bol bila još gora ako se ne krećem. Također, crijeva mi se već tri dana gibaju poput zmija u utrobi i prizor je nevjerojatan, a bol velika."

 

Narednu fotografiju objavila je tjedan dana nakon poroda i požalila se na čudan viseći trbuh, koji je još uvijek poprilično težak. "Maternica mi se još uvijek nije smanjila jer joj zbog veličine treba duže nego obično. Moram si nabaviti neku podršku za trbuh jer rana od carskog reza boli zato što trbuh visi. Jako sam nestrpljiva da vratim tijelo u prvobitno stanje!", napisala je Maria.

Nedavno je objavila i fotografiju nastalu mjesec dana nakon poroda, a uz nju je izrazila razočaranost svojim visećim trbuhom jer se nadala da će prije nestati. "Nisam baš sretna što dijelim ovu fotografiju, nadala sam se da će trbuh do sada biti znatno manji. Pozitivna je stvar što rana od carskog reza više ne boli, a zadnjih par dana se skoro osjećam kao ja. Osim ogromnog, visećeg trbuha."

Dobra je vijest da su trojke zdrave i napreduju, a puštene su iz bolnice više od mjesec dana nakon poroda, točno na dan kada je bio planirani termin poroda.