Ima ih i takvih

Osuđenika uhvatili dok se pokušavao vratiti u zatvor: Nije njemu bilo do slobode, već do vinjaka

Joshua Randall Hansen (FOTO: Šerifov ured okruga Jefferson)
Joshua Randall Hansen (FOTO: Šerifov ured okruga Jefferson)
Nije bjegunac-povratnik u sportskoj torbi nosio samo alkohol, imao je on uz sebe i pečeno pile.

Čini se da su zatvorenici federalnoga zatvora u teksaškome Beaumontu biljke posebne sorte jer pomislio bi netko neupućen da većina robijaša sniva o bijegu i ponovnom životu na slobodi. Pa zar nije tako, pitate? Ako je suditi prema onome što upravo donosi Dallas Morning News, nije.

Naime, majstori iz tog zatvora su već neko vrijeme uspješno brisali iz oružjem čuvane ustanove, ali se u nju i svojevoljno vraćali nakon što bi obišli trgovine.

Čuvarima upravo iz tog razloga ništa nije bilo sumnjivo, uostalom sve su im "zabludjele ovčice" uvijek bile na broju, ali je neobičnu praksu uprskao Joshua Randall Hansen (25), kojeg su uhvatili u srijedu navečer dok se pokušavao vratiti na izdržavanje kazne.

Hansen je sa sobom nosio sportsku torbu u koju je strpao tri vinjaka i viski, a našlo se tu i voća, grickalica, cigareta, kobasica, pa čak i pečeno pile. Također budi rečeno, riječ je o čovjeku osuđenom na 27 mjeseci zbog zloporaba droga, kojemu sada prijeti dodatna kazna zbog "neopravdanih izostanaka".

 

.