Koja je prva?

Godina je počela apsurdom: Dvije žene na Instagramu vode žestoki rat penisima

Claire (Foto: Instagram)
Claire (Foto: Instagram) Foto: Instagram
Dvije Claire zaratile su na Instagramu oko toga čija je ideja crtanje penisa na kartama trčanjem.

Nedavno smo pisali o ženi koja svojim trčanjem iscrtava penise na karti, a otkako je postala senzacija na društvenim mrežama, javila se i žena koja tvrdi da je originalna idejna začetnica. Da stvar bude još apsurdnija, obje se zovu Claire.

"Viralna Claire" tvrdi da je prvi penis na karti iscrtala sasvim slučajno, dok je bila u posjetu bratu u Kansas Cityju. To se odigralo pred kraj 2015. godine i od tada je nastavila sa svojim hobijem i dobila sponzorstvo od Nikea.

No, "Originalna Claire" tvrdi da je s crtanjem penisa na kartama počela još 2014. godine te da joj "Viralna Claire" krade ideje i crteže. Iako nema sumnje da je ona prije počela s objavama na Instagramu, "Viralna Claire" tvrdi da nije bila svjesna njezinih radova.

Hoće li ovaj rat penisima kulminirati ili završiti primirjem, teško je reći, a neke od radova ovih ljubiteljica trčanja možete pogledati u nastavku. Ovo su radovi "Originalne Claire":

 

 

Radovi "Viralne Claire":

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

THREE YEARS! 🎉🥂🍾 Happy #dickrunversary to me and to all of us. It’s been 3 years since my first official #dickrun which is now one mistake that we are all happy for. Thanks for following along, sharing your own runs, and all the encouragement and laughs along the way. Here’s to many more dickruns (and twat trots 😂) to come 🍻🍻🍻 . . . . #thankful #anniversary #runallthemiles #runversary #beatyesterday #wearetherunners #runnersofinstagram #motivation #runhappy #runderful #womensrunningcommunity #cardio #cardioworkout #noexcuses #justdoit #runaddict #runningmotivation #motivation #instarunners #beabeast #fitstagram #fitspiration #runrunrun #crossfitgirls #crossfitter #crossfitrunning

A post shared by Claire 🏃🏼‍♀️🍺🌮 (@dick_run_claire) on