Nije bio spreman

Urinirao po ogradi i provocirao obitelj pa pobrao očinski nokaut

Obračun (Foto: Screenshot/Facebook)
Obračun (Foto: Screenshot/Facebook) Foto: Screenshot/Facebook
Obračun u Velikoj Britaniji podijelio je gledatelje jer neki oca smatraju junakom, a drugi nasilnikom.

Društvenim mrežama proširila se snimka obračuna zabilježenog u Velikoj Britaniji, a u kojoj agresivni provokator izvuče deblji kraj. Pijani muškarac navodno je urinirao po ogradi obiteljskog doma, kada se s njim suočila obitelj koja je upravo izlazila iz kuće.

Pijani muškarac nije se htio udaljiti, nego je provocirao tučnjavu te je čak imao i spremne rukavice. U jednom je trenutku čak i skinuo košulju te počeo pokazivati mišiće, neprestano se unoseći u osobni prostor oca koji ga je pokušao otjerati.

Na snimci se čuju i uplašena djeca te supruga koja ga samo moli da se udalji s njihova posjeda. Kada se muškarac odbije udaljiti čak i nakon nekoliko minuta uvjeravanja, otac ga nokautira jednim potezom i još jednom udari nogom kada je već na podu.

Njegovu reakciju neki nazivaju junačkom, drugi tvrde da je mnogo strpljiviji od njih, a tu su i oni koji ne vide ništa pozitivno u ovom obračunu i smatraju da je sve trebala riješiti policija. Snimku koja je izazvala polemike možete pogledati u nastavku.