I to se događa

Nevjerojatna snimka tuljana koji je ošamario čovjeka hobotnicom

Na Novom Zelandau snimljen je neponovljivi prizor tuljana koji šamara kajakaša hobotnicom.

Pustolov Taiyo Masuda na Instagramu je objavio nevjerojatnu snimku zabilježenu za vrijeme kajakaškog izleta s prijateljima. Na snimci je ulovio tuljana koji iskače iz vode i hobotnicom koju drži u ustima ošamari njegova prijatelja Kylea Mulindera.

Snimka je nastala na Novom Zelandu, a kajakaši su snimali tuljana koji je lovio hobotnicu. Masuda kaže da je s prijateljima uživao u lijepom danu i tuljanima koji su plivali ispod njih te se sunčali na stijenama.

"Negdje oko ručka nekoliko tuljana počelo je plivati oko nas. Mislili smo da su potražili osvježenje u vodi, no izgleda da su lovili hranu. Jedan tuljan plivao je odmah pored nas i imao hobotnicu u ustima, skočio je iz vode i pokušao ugristi krak, no na kraju je ošamario prijatelja hobotnicom u lice", prepričava Masuda za CNN.

"Odmah smo se počeli smijati, dobro nas je iznenadio. Svi smo pustolovni momci, ali takvo nešto ne viđa se svaki dan! Bio je to sirov trenutak, nastavili smo se smijati cijeli dan... bio je to dan za pamćenje."

Hobotnica je ostala priljubljena uz kajak dok je kajakaš nije veslom vratio u more, a tada se udaljila u nepoznatom smjeru.