Obavijesti Video Pretražite Navigacija
njegov stan pogibeljan za život

Još jedan vapaj našeg glumca: "Trebamo novi dom, zaslužujemo da nam se pomogne"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dragan Despot ističe da je potrebno hitno rješenje zamjenskih krovova nad glavom.

Glumac Dragan Despot (56) napravio je krajem prošlog mjeseca profil na Facebooku kako bi lakše našao pomoć nakon što je ostao bez doma zbog potresa u Zagrebu. 

Pročitajte i ovo Potres kod Zagreba Novo podrhtavanje Dva potresa kod Zagreba: "Udar, kao grmljavina. Užas!", "Glasan tutanj i kratko podrhtavanje" Anja Šovagović Despot (Foto: Dnevnik.hr) bitno da su živi i zdravi Glumačka diva Anja Šovagović Despot i obitelj ostali bez svog doma u potresu: "Osjećam se očajno..."

Ranije je i njegova supruga Anja Šovagović Despot (56) na Instagramu objavila fotografije njihovog uništenog stana. Despot se na Facebooku ponovno oglasio u ponedjeljak i rekao da je njegova obitelj od tko zna koliko tisuća drugih zbog potresa ostala bez krova nad glavom. 

"Nekima od nas krov čak izgleda i kao nepopravljivo oštećen. Poput našega. Mi smo privremeno smješteni kod prijatelja, a mnogi drugi još uvijek ne znaju ni gdje će, ni što će, ali život se ne živi privremeno. Naš stvarni život ostao je u našem domu, u kući u koju je pogibeljno ući. Dogodilo se da sada trebamo neki novi dom, da bi u njega preselili naš život i mogu smjerno reći da smo zaslužili da nam u tome netko pomogne", napisao je glumac. 

Dodao je kako ga u ovom trenutku ne znaju rasprave osmuđene politikanstvom, sujetama, interesima i špekulacijama. Naglasio je da se treba osnovati stožer koji bi pomogao ljudima koji su u potresu u Zagrebu ostali bez doma. 

U ovom trenutku me ne zanimaju rasprave osmuđene politikantstvom, sujetama, interesima, špekulacijama" dodao je i rekao da se treba osnovati stožer koji bi pomagao ljudima koji su u potresu ostali bez krova nad glavom.

"Hitno rješenje zamjenskih krovova nad glavom je socijalno pitanje, na koje samo politika može dati odgovor. Obnova, kakva god bila, trajat će godinama, a mi život ne možemo odgoditi", napisao je Despot. Mnogi su podržali glumčev način razmišljanja.

"Svaka riječ na mjestu. Tu smo za zajedničke i konkretne akcije", "Nadam se brzoj pomoći oko krova nad glavom kao što je inače u situacijama prirodnih katastrofa. Niste sami", "Slažem se da nam treba Stožer ili bilo kakva privremena institucija koja će se boriti za nas koji nemamo vlastitog krova nad glavom", "Podrška od srca", "Divni ste ljudi. Bravo", komentirali su. 

Ipak, neki su ga napali i pitali ga je li vlasnik stana on ili Zagreb te zašto nije bio osiguran. 

Aktualno Jacques Houdek bijesan zbog laži otkrio koliku je novčanu pomoć za najugroženije dobio Jacques Houdek (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Jacques Houdek (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Jacques Houdek (FOTO: Instagram) Jacques Houdek (FOTO: Instagram) Jacques Houdek (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Jacques Houdek (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +0 Jacques Houdek (FOTO: Facebook) Celebrity Jacques Houdek bijesan zbog laži otkrio koliku je novčanu pomoć za najugroženije dobio 1/4 >>

 
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene