Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

strašno

Poznati Hrvati uznemireni zbog potresa, nude i pomoć: "Najgori osjećaj kad ne znaš kamo trčati, pada kamenje, sirene sviraju"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ornela Vištica, Bojana Gregorić Vejzović, Lana Jurčević i Sonja Kovač samo su neke od poznatih Hrvatica koje su svoja iskustva potresa podijelile na društvenim mrežama.

Snažan potres jačine 6,3 Richtera pogodio je u utorak područje središnje Hrvatske, a epicentar mu je bio nedaleko od Petrinje. Podrhtavanje se osjetilo diljem čitave zemlje, a mnogi poznati Hrvati javili su se nakon potresa na društvenim mrežama, vidno uznemireni.

Pročitajte i ovo New York - 2 Podrhtavanje Potres snažno zatresao New York, osjetio se i u okolnim saveznim državama Potraga za nestalima i spašavanje odsječenih nakon potresa na Tajvanu - 1 Utrka s vremenom FOTO Potraga za nestalima u potresu na Tajvanu: Stotine su odsječene, više od tisuću ozlijeđenih

"Užasno. Izletjela sam iz dućana na trgu, nestalo je struje i brzinom munje trčala Jurišićevom, ovo je pet min nakon potresa. Najgori osjećaj kad ne znaš kamo trčati, pada kamenje, sirene sviraju", napisala je glumica Ornela Vištica uz video koji je objavila na Instagramu.

"Živi smo, hvala što ste mislili na moju obitelj i mene, hvala na svim podukama podrške... U mislima s obiteljima koje su izgubile svoje najdraže. Ne znam što ćemo... snaći ćemo se... Držite se i sretno dragi ljudi", napisala je Bojana Gregorić Vejzović na Instagram storyju nakon potresa. Pjevačica Lana Jurčević na Instagramu je podijelila video koji je snimila za vrijeme potresa.

"Upravo sad! DO KAAAAAAD?!?! Uzela Snicku i istrčala van s njom! Pričekajte 15 sekundi!!! Znači... NE MOGU VIŠEEEE! Da sam ja znala da će se ovo snimiti na kameru. Taman krenem u lijepoj atmosferi, suncu, lijepoj kampanji.. Petrinja, Sisak.. DRŽITE SE! Ako treba pomoć nekakva, tu sam", napisala je Lana u opisu videa.

Influencerica Sonja Kovač također je reagirala na sve na svom profilu na Instagramu. "Ljudi, ja se samo nadam da ste izašli van, da ste na sigurnom. Ja se još tresem, ne mogu doći sebi", rekla je.

"Molite za Hrvatsku", napisala je Izabel Kovačić na svom profilu. Marijan Ban je na Twitteru napisao da se potres osjetio i kod njega u Splitu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene