Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bitno da su živi i zdravi

Glumačka diva Anja Šovagović Despot i obitelj ostali bez svog doma u potresu: "Osjećam se očajno..."

Anja Šovagović Despot (Foto: Dnevnik.hr)
Anja Šovagović Despot (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Anja Šovagović Despot (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Glumački par Anja Šovagović Despot i Dragan Despot bili su s djecom u stanu u trenutku potresa i držali se mjera izolacije.

Glumica Anja Šovagović Despot (56) i njezina obitelj izgubili su dom u nedjelju u snažnim potresima u Zagrebu. 

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević o obnovi - 1 190 milijuna eura Tomašević pohvalio obnovu Zagreba pa kritizirao ministra: "Nadam se da će država što prije to učiniti" Snažan potres prije četiri godine pogodio Zagreb - 1 Spora obnova FOTOGALERIJA Četiri godine od zagrebačkog potresa: Plenković promijenio četiri ministra, a obnova je predmet interesa europskog tužitelja

"Osjećam se očajno, ali i odlično jer smo blagoslovljeni na neki način. Najvažnije je da smo živi, zdravi i okruženi divnim prijateljima", rekla je Anja za 24sata. Naime, zgrada u kojoj je glumica živjela s mužem Draganom Despotom(56) i djecom, kćeri Anom i sinom Josipom nakon potresa je označena neuporabljivom. 

Ipak, njoj i obitelji su privremeno ustupili stan Jerko i Đanka Rošin kojima se Anja zahvaljuje. Glumica je u trenutku potresa u stanu bila s mužem i djecom. 

"Osjećaj je bio nestvaran. Bili smo kod kuće s obzirom na to da poštujemo odluku 'ostani doma' i pridržavamo se svih mjera. Iako je situacija bila alarmantna, ostali smo toliko pribrani i uspjeli ponijeti maske i sredstva za dezinfekciju", ispričala je Anja za 24sata. Dodala je kako nije uspjela uzeti sve vrijedne stvari, ali najbitnija joj je njezina obitelj.

Glumica je i na Instagramu objavila snimku oštećenja u stanu i napisala emotivnu poruku. "Adio, dome jedini, doći ćemo sigurno opet, ne plačemo, samo smo malo pukli... i volimo najviše na svijetu", napisala je pokraj snimke. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene