Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vježba i Renata Sopek

Budite fit: Preuzmite odličan program vježbanja i prehrane!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prošlog su tjedna na Jarunu Zagrepčani imali priliku saznati kako pripremiti tijelo za nadolazeće ljeto uz vježbe poznate hrvatske tv voditeljice i Zumba fitness instruktorice Renate Sopek, na sportsko edukativno događanju u organizaciji Leda.

Vježbe i savjeti oduševili su posjetitelje, a Renata Sopek još je jednom dokazala kako vježbanje može biti zabavno. Ovom prilikom Renata je otkrila i vlastitu tajnu savršene linije.

Pročitajte i ovo Sara Duvnjak, novinarka Nove TV Nije nepopravljivo! Stručnjaci otkrivaju što učiniti ako ste tijekom blagdana pretjerali s hranom i pićem PR AKTIVNA HRVATSKA Upoznajte mladi tim koji će ove godine aktivirati Hrvatsku

'Vitka linija i zdrav život meni spadaju u opis posla, ali nije toliko teško koliko se čini. Uz vježbe koje smo danas odradili s Ledom, nije teško održavati formu, treba samo malo vremena i volje. Prehrana je svakako ključna stavka koju ne smijemo zanemariti. Ne treba se izgladnjivati, već tijelu dati ono što mu treba, a to su proteini, voće, povrće i voda. Djelotvorne vježbe kao i jelovnik koji je osmislila Darija Vranešić Bender s jednostavnim i ukusnim receptima mogu se pronaći u Ledovom novom fit programu. Tko se bude četiri tjedna pridržavao tog programa, zasigurno neće ostati razočaran', kaže Renata.

>> Zanimljiv program s niskokaloričnim receptima i korisnim vježbama - PREUZMITE OVDJE

Uz praktične vježbe, građani su na događanju imali prilike savjetovati se s nutricionistkinjom doc. dr. sc. Darijom Vranešić Bender i njenim stručnim timom o pravilnoj prehrani za sve rekreativce kao i za profesionalne sportaše.

Sportsko-edukativno događanje bilo je ujedno i odlična prilika za promociju novog mjesečnog programa uravnotežene prehrane i tjelovježbe iz Leda. Zanimljiv program s niskokaloričnim receptima i korisnim vježbama osmislile su te zajednički kreirale upravo poznata hrvatska nutricioniskinja doc.dr.sc Darija Vranešić Bender te znanstvena novakinja Kineziološkog fakulteta Cvita Gregov mag.cin. u suradnji s Ledom.

Mjesečni program prehrane i vježbanja možete preuzeti OVDJE!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene