Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HDZ vs. SDP

Kako je Rozga posvađala sisačke političare: ''Ona inzistira na ulasku osobnim automobilom''

Mjesto gdje će biti izgrađena pozornica na kojoj će pjevati Jelena Rozga (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Mjesto gdje će biti izgrađena pozornica na kojoj će pjevati Jelena Rozga (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Mjesto gdje će biti izgrađena pozornica na kojoj će pjevati Jelena Rozga (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Mjesto gdje će biti izgrađena pozornica na kojoj će pjevati Jelena Rozga (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Mjesto gdje će biti izgrađena pozornica na kojoj će pjevati Jelena Rozga (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija 1/2 >>
Kad HDZ-ova županijska vlast u Sisku organizira koncert Jelene Rozge ili kao prije pola godine ugosti predsjednicu Republike, onda se SDP-ova gradska vlast pobrine da se njihovi gosti osjećaju što manje ugodno, a HDZ se pobrine da od toga nastane javni prijepor.

Sisačka HDZ-ova županijska vlast napravit će pozornicu za Jelenu Rozgu u centru grada, na pješačkoj zoni. No, čini se da će pjevačica morati dopješačiti do nje. ''Tražili smo za jedno desetak automobila dozvolu da mogu ući u ovu pješačku zonu. Dobili smo odgovor da smiju biti samo teretna vozila'', kazao je Stjepko Zelić, pročelnik Ureda župana Sisačko-moslavačke županije.

Pročitajte i ovo Dalija Orešković, saborska zastupnica i bivša šefica POSI Lijeva koalicija Orešković otkrila s kim bi radije sjela za stol, DP-u poručila: "Svatko tko kaže HDZ-u Guten Tag, sam sebi je rekao Auf Wiedersen" Nina Obuljen Koržinek HDZ-ova ministrica Obuljen Koržinek: "Razgovori o formiranju nove Vlade tek počinju"

To znači da pjevačica neće imati gdje parkirati. ''Upravo tako. Ona inzistira na ulasku osobnim automobilom'', kaže Zelić.

SDP-ove gradonačelnice Kristine Ikić Baniček nije bilo u poglavarstvu kako bi odgovorila na pitanje zašto pravi probleme HDZ-u.

U gradonačelničinoj nemilosti bila je i predsjednica Grabar-Kitarović kad je dolazila u Sisak. Ni njoj nije dala se parkira tamo gdje je HDZ zamislio. ''Iza zgrade Županije postoji parking za 50 automobila'', kazala je gradonačelnica u prosincu 2018. godine.

Građani mahom odgovaraju da nisu upućeni ili da ih to ne zanima, ali pozivaju i lijeve i desne i centralne na koncert Jelene Rozge u nedjelju kako bi slavili Dan Sisačko-moslavačke županije.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Aktualno Autobus s osnovnoškolcima se vratio u Dalj, županija proglasila dan žalosti: "Ostali smo bez onoga što nam je najvrijednije, a to su naša djeca" Kamion naletio na ljude na odmorištu kod Novske (Foto: SBplus) Kamion naletio na ljude na odmorištu kod Novske (Foto: SBplus) Foto: SBplus +0 Teška nesreća kod Novske (Foto: Radio Nova Gradiška) Crna kronika Autobus s osnovnoškolcima se vratio u Dalj, županija proglasila dan žalosti: "Ostali smo bez onoga što nam je najvrijednije, a to su naša djeca" 1/2 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene