Obavezno pogledati

Slavko Sobin provest će Valentinovo uz šarmantnu plavušu

Slavko Sobin, Petra Kurtela (FOTO: PR) Slavko Sobin, Petra Kurtela (FOTO: PR)

Who the fuc*k is Biba? govori o Sari i Anti koji su završili kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon svadbe.

Popularni glumac Slavko Sobin ove će godine provesti Valentinovo na zaista poseban način. Miljenik domaće publike u posljednjim je pripremama za premijernu izvedbu budućeg kazališnog hita Who the fu*k is Biba? koja nas upravo na Valentinovo, 14. veljače u 20 sati, očekuje u kazalištu Luda kuća. Slavko će u društvu novopečene supruge koju utjelovljuje Petra Kurtela neplanirano završiti kod bračnog savjetnika s upitnikom nad glavom što je toliko brzo moglo poći toliko krivo?

Pogledaj i ovo Baš Naš event - 8 otkrili najdraža jela Domaće zvijezde samo za In magazin otkrile su kako su provele ljeto, ali i kako se snalaze u kuhinji!

„Veza koja se raspada, a ni sami ne znamo zašto se raspada, to smo barem jednom u životu svi proživjeli. Veze se raspadnu jer ljudima u nekom trenutku postane previše naporno raditi na njima, a onda se godinu ili godinama kasnije pitaju što bi bilo da je bilo.“ – otkrio je Slavko Sobin iz vlastitog iskustva te dodao: ”Najveća draž ove predstave je što se ne možemo ni sami dogovoriti igramo li komičnu dramu ili dramatičnu komediju, što zapravo znači da igramo život. Ja bih je najprije usporedio s romantičnim komedijama s kraja 90tih. Prije nego što je humor bio prdac i psovka.“

Who the fuc*k is Biba? govori o Sari i Anti koji su završili kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon svadbe. Imaju toliko problema da na medeni mjesec na Palma de Mallorcu sigurno neće ići, a u pokušaju reanimiranja svježeg bračnog statusa morat će pretresti vlastitu intimu, “grijehe” svojih kumova, neke bivše ljubavi i dugu listu svadbenih uzvanika.

Iz pera autora Igora Weidlicha, u režiji Borisa Kovačevića te produkciji B GLAD Produkcije dolazi nova hit predstava koja će obići Hrvatsku i osvojiti srca publike diljem naše zemlje.

Dođite i pogledajte hoće li ružičasta biti službena boja vjenčanja, ima li tetka Manda iz Biševa i dalje najbolju travaricu, zašto je na svadbu došla ona štraca Antonija i, na koncu, who the fu*k is Biba?!

Slavko Sobin, Petra Kurtela (FOTO: PR) Slavko Sobin, Petra Kurtela (FOTO: PR)

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Drake (FOTO: Getty) Drake (FOTO: Getty) Drake (FOTO: Getty) +0 Drake (FOTO: Getty) Celebrity Došao na Grammyje pa napravio kaos: Drakeu isključili mikrofon zbog problematičnih izjava

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Richard Gere (Foto: Getty Images) Alejandra Silva i Richard Gere (Foto: Profimedia) Richard Gere (Foto: Getty Images) Richard Gere (Foto: Getty Images) +2 Richard Gere, Alejandra Silva (Foto: Getty Images) Celebrity Omiljeni glumac dobio dijete u 70. godini, 34 godine mlađa supruga rodila je dječaka
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene