Premijera

Sementa podigla buku: Prva pjesma sjajne glumice

Sementa Rajhard (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Sementa Rajhard (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL)

Sementa Rajhard izbacila je svoj prvi singl i na prvu izazvala oduševljenje.

Sementa Rajhard dobro je poznata kao glumica iz ''Čiste ljubavi'' te serije Stella, no lijepa glumica sada ima i svoju prvu pjesmu ''Buka''.

Pogledaj i ovo Sementa Rajhard (Foto: Instagram) Opa! Obožavamo je na ekranima, a sada je snimila i prvi singl! Evo kako zvuči lijepa Sementa

Pjesma "Buka" nastala je inspiracijom Sementinog specifičnog nježnog, tihog glasa i interpretacije. Kako i sam naziv pjesme govori, živimo u bučnom i užurbanom svijetu u kojem tražimo ono malo mira za sebe na kraju dana. Sementin karakter je tako i sjeo na ovaj glazbeni uradak. Glazbu, tekst i produkciju potpisuje Andrea Čubrić.

"Suradnja sa Andreom nastala je slučajno, spontano, kroz koju smo razvili i prijateljstvo. Pjesma "Buka" sjela mi je na prvo slušanje i prepoznala sam se odmah. Njezine pjesme produkcijski su u trendu sa svjetskim tako su i privukle moju pozornost. Snimali smo u pauzama od snimanja serije, a i pripremamo moj cijeli CD pa se i radujem novim pjesmama koje pripremamo zajedno. Na snimanju spota velika podrška bili su moji roditelji i braća koji su sa mnom kroz sve faze moje karijere. Nadam se da će se pjesma svidjeti slušateljima i fanovima koji me prate na društvenim mrežama", kazala je Sementa čija će vam pjesma zasigurno ući odmah u uho.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene