donacija

Mirna Maras uručila blagdanske poklone u Gunji

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Usprkos mnogobrojnim akcijama pomoći za Gunju nakon preživljene prirodne katastrofe život u Gunji je težak i potrebne su još mnogobrojne akcije kako bi se život mještana vratio u „normalu“.

Uništene kuće i nedostatak novca za potpunu obnovu samo su neki od problema koji ovih dana mještanima kvare predblagdansku sreću. U ovo zimsko vrijeme trenuci topline, okupljena obitelj i sretna lica su nešto što je najbitnije i to je ono što čine blagdne blagoslovljenima. Tvrtka Schiedel d.o.o. je ovih blagdana odlučila svoje usluge iskoritstiti u humanitarne svrhe te na taj način učiniti zimu toplijom i blagdne bezbrižnijima za obitelji iz poplavljenog područja Gunje.

Pogledaj i ovo Mirna Maras i Željko Batinić - 5 Ne viđamo ga često Naša voditeljica objavila je romantične fotografije sa suprugom koji joj je nakon prvog kraha braka vratio vjeru u ljubav!

Akcija Antene Zagreb za Gunju – 'Zato što volimo' Razveselila slavonske mališane

Poznata TV voditeljica Mirna Maras posjetila je obitelji kojima je najpotrebnija obnova kuća te im zajedno sa predstavnicima tvrtke Schiedel uručila blagdanske poklone i sretnu vijest kako će zimu ipak dočekati u toplim dovršenim kućama. Damir Matijević  (direktor tvrtke Schiedel): 'Prije svega želio bih istaknuti da je Schiedel lider u proizvodnji i prodaji dimnjaka kako u svijetu isto tako i Hrvatskoj stoga nam je neizmjerno drago i sretni smo, da u ovo blagdansko vrijeme darivanja pomažemo  ovom donacijom kako bismo osigurali tople i bezbrižne blagdane onima kojima je to trenutno najpotrebnije. U ovo predbožićno vrijeme najvažnije je sjetiti se onih kojima je potrebna pomoć te odvojiti dio svog vremena i novca kako bismo napravili pravu stvar i pokušali i drugima stvoriti sretan Božić'.


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene